Yemekteyiz 20 Ekim puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çağlar kaç puan aldı

Yemekteyiz 20 Ekim puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çağlar kaç puan aldı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı başlıyor. İddialı ve hamarat olduğuna inanan beş yarışmacının kıran kırana mücadelesine sahne olan programın bugünkü bölümünde Zeynep Çağlar yarışacak. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çağlar kaç puan aldı? Yemekteyiz 20 Ekim puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal ile yeni sezonuna başlayan ve 6'ıncı haftasında da seyircilerimn karşısına çıkmayı sürdüren Yemekteyiz'de kora kor mücadele sürüyor. Pazartesi günü Onur Yılmaz ile başlayan hafta dün Selda Hanım misafirlerini ve Zuhal Topal'ı ağırladıktan sonra mutfağa girerek hünerlerini sergilemişti. Ardından da puanlarını almıştı. Bugün ise haftanın adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olan Zeynep Çağlar 15 bin lirayı kazanmak adına kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çağlar kaç puan aldı? Yemekteyiz 20 Ekim puanları haberimizde yer alıyor. 


 

Zeynep Çağlar kimdir?

Bugün milyonların önüne çıkacak olan Zeynep Çağlar, mutfağına girmek isteyenlere verdiği kıyafetlerle çok konuşuldu. Zuhal Topal dahil herkes bone taktı, koruyucu kıyafeti giydi. Sofrasında hiçbir şeyin eksik olmamasına dikkat eden genç yarışmacıya dair tüm bilgiler aşağıda sıralanmıştır;

  • Aslen Kayserili
  • İstanbul'da yaşıyor
  • Catring firmasında yönetici yardımcısı
  • Yemeklerin kontrolünü yapıyor
  • Yemeklerin ahengine çok önemsiyor
  • Hijyene çok önem veriyor


Yemekteyiz Zeynep'in menüsü

Yeni yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Zeynep'in menüsü haberimizde yer alacak. Güzel yarışmacının hangi yemeklerle seyircilerin ve rakiplerinin karşısına çıkacağı sabırsızlıkla bekleniyor.

Yemekteyiz Zeynep Çağlar
 


 

Yemekteyiz Zeynep kaç puan aldı?

Yeni haftanın üçüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Zeynep'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.