Yemekteyiz 21 Ekim puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda Türk kaç puan aldı

Yemekteyiz 21 Ekim puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda Türk kaç puan aldı
TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden ve 6'ıncı haftasının finaline doğru giden Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı maratonun bugünkü bölümünde yarışacak isim Seda Türk olarak açıklandı. Genç yarışmacının performansı da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda Türk kaç puan aldı? Yemekteyiz 21 Ekim puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğuna oturduğu Yemekteyiz'de heyecan devam ediyor. Pazartesi günü Onur Yılmaz ile başlayan zorlu maratonda salı günü Selda Çelik yarışmış, dün de Zeynep Çağlar marifetlerini sergilemişti. Bugün de sıra geldi Seda Türk'e. Hafta başından bu yana sert tavrı, keskin yorumları ve hareketleri ile adından söz ettirmeyi başaran genç yarışmacının kendi günündeki hem formu hem de rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacağı hali sabırsılzıkla bekleniyor.


 

Yemekteyiz Seda kimdir?

Bugün milyonların önüne çıkacak olan Seda Türk pazartesiden bu yana yorumları, tavırları ve reaksiyonları ile çok konuşuldu. Bugünkü menüsü ile de çok iddialı ve herkes tarafından performansı merakla bekleniyor. Tartışmaların eksik olmayacağı bir bölümde yarışacak genç yarışmacı hakkındaki bilgiler aşağıda sıralanmıştır;

  • Aslen Sakaryalı
  • İstanbul da yaşıyor
  • 4 yıllık evli
  • Kendisini memnuiyetiz olarak ifade ediyor
  • Eleştiriye kapalı birisi
  • Salam, sucuk, sakatat asla yemiyor

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda Türk


 

Yemekteyiz Seda Türk'ün menüsü

Yeni yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Seda'nın menüsü haberimizde yer alacak. Güzel yarışmacının hangi yemeklerle seyircilerin ve rakiplerinin karşısına çıkacağı sabırsızlıkla bekleniyor.


 


 

Yemekteyiz Seda kaç puan aldı?

Yeni haftanın dördüncü yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Zeynep'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.