Yemekteyiz 5 Kasım Cuma puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Yemekteyiz 5 Kasım Cuma puanları | Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu?
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir hafta daha geride kaldı. Turgay Samet Kaynar'ın mücadele ettiği günde 15 bin liranın da sahibi açıklanacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Yemekteyiz 5 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden bölümleri ile binlerce kişiyi televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın sonuna gelindi. Pazartesiden bu yana devam eden beş günlük rekabette yarışan yarışmacıların sonuncusu bugün mutfağa girecek ve ardından 15 bin liranın sahibi belli olacak. İlk gün Emrah Karakaya'nın marifetlerini ortaya koyduğu programda emek veren diğer isimler  Elvan Akduman, Cansu Ateş ve Aysel Torun'du. Bugün ise sıra Turgay Samet Kaynar'da. Genç yarışmacı kendisine tanınan süre zarfında birinci olabilmek adına kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Yemekteyiz 5 Kasım Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Samet'in menüsü

Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Samet'in menüsü haberimize eklenecek. Hazırladığı Japon yemekleri ile rakipleri tarafından yadırganan ve yemekleri eleştirilen Kaynar aldığı riskle birlikte birinci olmak istiyor. Ayrıca Japon yardımcı da getirdi. Bu da eleştiriyle karşılandı.

yemekteyiz canan kargı


 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Pazartesi günü başlayan yarışmanın ilk bölümünde Emrah Karakaya yarıştı. Bu hafta özelinde bir hayli yüksek puanla başladı ve 22 aldı. Ardından Elvan Akduman mutfağa girdi ancak stres dolu bir sofra ile rakiplerinin karşısına çıktı. Toplamda 9 puan alabildi. Hafta ortasında Cansu Ateş kolları sıvadı. Hamaratlığını sergiledikten sonra 21 puan aldı. İlk andan itibaren adından söz ettiren Aysel Torun ise 17'de kaldı. Bugün Turgay Samet Kaynar elinden geleni yaparak birinciliği elde etmek istiyor. Puanlar ve kazanan haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.