Yemekteyiz Cansu kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cansu Ateş kaç yaşında ve nereli

Yemekteyiz Cansu kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cansu Ateş kaç yaşında ve nereli
Tv8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Hamarat ve iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği beş günlük rekabette bugün Cansu Ateş rakiplerine karşı mücadele verecek. Hafta başından bu yana kendisine dair bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Yemekteyiz Cansu kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cansu Ateş kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz'de heyecan devam ediyor. Birbirinden iddialı, yetenekli ve hamarat olduğuna inanan beş yarışmacının performanslarını sergilediği zorlu maratonun üçüncü gününde yarışacak isim açıklandı. Pazartesi Emrah Karakaya ile başlayan yeni hafta dün Elvan Akduman ile devam etmişti. Bugün ise sırada Cansu Ateş var. Kendisi hakkında da ilk andan itibaren araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Yemekteyiz Cansu kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cansu Ateş kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cansu kimdir?

Yeni sezonun 38'inci bölümünde yarışacak olan Cansu Ateş bugün zorlu bir süreçte marifetlerini sergilemek zorunda. Kendisinin düşük puan almasını isteyen dört rakibi var. Özellikle Elvan Akduman dünden sonra nasıl yorumlar yapacak oldukça merak konusu. Cansu Ateş'e dair bilgiler aşağıda sıralanmıştır;

 

  • 23 yaşında
  • Aslen Ardahanlı
  • Aşçılık bölümünde üniversite okudu
  • Aşçı yardımcısı olarka çalışıyor
  • Her yemeğin pişirme şeklinin olduğuna inanıyor
  • İstanbul da yaşıyor
  • Masa düzenine çok önem veriyor

zuhal topal'la yemekteyiz cansu
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.