Yemekteyiz Elvan kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elvan Akduman kaç yaşında ve nereli

Yemekteyiz Elvan kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elvan Akduman kaç yaşında ve nereli
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile 8'inci haftada da izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Yemekteyiz'in ikinci günü başlıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu maratonda bugün yarışacak isim de belli oldu. Buna göre Elvan Akduman kendisine verilen sürede birincilik elde edebilmek adına kolları sıvayacak. Peki, Yemekteyiz Elvan kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elvan Akduman kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hafta içinde yayınlanan beş bölümle birlikte izleyicilerle bululan Zuhal Topal'la Yemekteyiz 37'inci kez televizyondaki yerini alacak. Pazartesi başlayan zorlu maratonunu yeni haftasında Emrah Karakaya'dan sonra Elvan Akduman yarışacak. Dün yaptığı yorumların ardından bugün kendisinden kusursuz bir performans bekleniyor. Sözlerinin altını doldurup dolduramayacağı konusunda sosyal medyada da birçok seğerlendirme yapıldı. Bugün mutfağa girecek gen. yarışmacıya dair araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Yemekteyiz Elvan kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Elvan Akduman kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Elvan kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bugün yayınlanacak bölümüne 15 çeşit yemek yapacağını söyleyen Elvan Hanım birçok aksilikle karşılaştı. Yemek yaparken ve sonrasında sofrada şansızzılıkların peşini bırakmadığı Elvan masasını da yetiştiremedi. Mutfakta hızlı olabilmek adına her şeyini ortaya koyan Elvan için Emrah mutfağın halini gördükçe şoke oldu. Masada da "Reklam yapacağına yemek yapsaydı" dedi. Aysel de "Şu an menüsü açık büfe. Riske girmeyecektiniz Elvan Hanım" cevabını verdi. Cansu ise bir yemek için "Facia. Sanki omlet" tepkisi gösterdi.

Elvan Akduman'a dair bilgiler aşağıda yer almaktadır;

  • İzmir Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu -Radyoloji Bölümü'nü 2006'da tamamladı.
  • Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu-Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden 2016 yılında mezun oldu.
  • Aslen Ordulu
  • 37 yaşında
  • Fizyoterapist
  • Radyoloji teknikeri
  • Klinik/spor masörü
  • Sağlıklı yaşam destekçisi
  • Bakırköy'de kendisine ait bir merkezi var
  • Instagram adresi @fzt_elvan'dır.

elvan akduman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.