Yemekteyiz Oktay kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Ataş kaç yaşında ve nereli

Yemekteyiz Oktay kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Ataş kaç yaşında ve nereli
TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ardından haftaya nokta koyacak isim Oktay Ataş olarak açıklandı. Kendisi hakkında uzun süredir araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Yemekteyiz Oktay kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Ataş kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Pazartesiden bu yana yeni sezonun 6'ıncı haftasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal  Topal'la Yemekteyiz'de bir maraton daha sona eriyor. İlk gün Onur Yılmaz'ın performansını sergilediği bölümle başlayan zorlu rekabette sırasıyla Selda, Zeynep ve dün de Seda yarışmıştı. Bugün ise sıra geldi Oktay'a. Hafta başından beri hakkında birçok sorgulama gerçekleştirilen avukatın bilgleri merak ediliyor. Peki, Yemekteyiz Oktay kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Oktay Ataş kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor. 


Yemekteyiz Oktay kimdir? 

Yakışıklılığı ile hafta başından beri adından söz ettirmeyi başaran Oktay Ataş zaman zaman gösterdiği reaksiyonlarla birlikte gündemde kaldı. Seyircilerin büyük bir bölümü de kendisini çok sevdi ve sosyal medyadan olumlu yorumlarda bulundu. Oktay Ataş'a dair detaylar aşağıda sıralanmıştır;

  • Mesleği Avukat
  • Evli değil
  • Kendisi bekar
  • Haksızlığa gelemiyor
  • İstanbul da yaşıyor
  • 28 yaşında

oktay ataş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.