Yemekteyiz Tanju kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tanju Okan Yıldız Instagram hesabı

Yemekteyiz Tanju kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tanju Okan Yıldız Instagram hesabı
TV8'de yer alan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası tüm hızıyla sürüyor. Pazartesiden bu yana iddialı yarışmacıların boy gösterdiği zorlu maratonda cuma günü 15 bin liranın sahibi olacak. Dördüncü günün yarışmacısı ise Tanju Okan Yıldız oldu. Kendisi hakkında birçok araştırma gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Yemekteyiz Tanju kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tanju Okan Yılmaz Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarının sevilerek takip edilen programlarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz pazartesiden bu yana büyük heyecanla sürüyor. Beş yarışmacının mutfağa girerek hünerlerini sergilediği ve puanlarıyla 15 bin liranın sahibi olmaya çalıştığı programda bu hafta yarışacak isimler belirlendi. Buna göre dördüncü gün Tanju Okan Yıldız rakiplerini ağırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tanju Okan Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tanju kimdir?

Bu hafta büyük ödülle evine dönmek isteyen yarışmacılardan biri olarak hafta finali öncesinde yarışacak Tanju Okan Yıldız 33 yaşında. Aslen Kastamonulu. Fanatik Galatasaray taraftarı. Pasta ve unlu mamuller sektöründe çalışıyor. 7 aylık oğlu var. Adı Toprak Muslera. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.