Yemekteyiz Zeynep kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çağlar kaç yaşında ve nereli

Yemekteyiz Zeynep kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çağlar kaç yaşında ve nereli
TV8'in en çok sevilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Yemekteyiz'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden hamarat ve iddialı beş yarışmacının boy gösterdiği programda bugün hafta ortası ve sıra Zeynep Çağlar'a geldi. Hafta başından bu yana yorumları ile dikkat çeken genç yarışmacı hakkında araştırmalar başladı. Peki, Yemekteyiz Zeynep kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çağlar kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Yemekteyiz'€6'Incı hafta heyecanı sürüyor. Pazartesi günü Onur Yılmaz'ın mutfağa girdiği programda bugün sıra Zeynep Çağlar'a geldi. İki günde yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Çağlar'ı tanımak ve hakkındaki bilgileri öğrenmek isteyenler internette araştırmalara başladı. Günün en çok aranan isimlerinden biri olmayı başaran genç yarışmacıya dair bilgilerin yer aldığı içeriğe aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yemekteyiz Zeynep kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Çağlar kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zeynep Çağlar (20 Ekim Çarşamba Yarışmacısı)

Bugün milyonların önüne çıkacak olan Zeynep Çağlar, mutfağına girmek isteyenlere verdiği kıyafetlerle çok konuşuldu. Zuhal Topal dahil herkes bone taktı, koruyucu kıyafeti giydi. Sofrasında hiçbir şeyin eksik olmamasına dikkat eden genç yarışmacıya dair tüm bilgiler aşağıda sıralanmıştır;

  • Aslen Kayserili
  • İstanbul'da yaşıyor
  • Catring firmasında yönetici yardımcısı
  • Yemeklerin kontrolünü yapıyor
  • Yemeklerin ahengine çok önemsiyor
  • Hijyene çok önem veriyor

Zeynep Çağlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.