Yemin 287. bölüm fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 21 Kasım 2020 Cumartesi

Yemin 287. bölüm fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 21 Kasım 2020 Cumartesi
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de bir hafta daha geride kaldı. İzleyicilerin Emir ve Feride'nin aşkı konusunda yaşanacak gelişmeler sebebiyle ekran başına kilitlendiği bölüm sona erdi. Şimdi ise gelecek hafta beklenmeye başlandı. Herkes sabırsız. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 287. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Karamel Yapım imzasıyla 3. sezonunda yayınlanmaya devam eden Yemin'de bir hafta daha sona erdi. Seyircilerin ekran başında soluksuz izlediği bölümde yaşananlar anbean takip edildi. Emir'in Reyhan sonrasında darmadağın olan hayatının yavaş yavaş toparlanmaya başladığı günlerde Yiğit kaçırıldı ve bu büyük bir şok oldu. Hem Emir'e hem de tüm konak ahalisine. Peki bundan sonra neler olacak? Yemin 21 Kasım Cumartesi 287. bölüm fragmanı haberimizde yer almaktadır.


 

Yemin 286. bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin'de bir akşam daha sona erdi. Emir ve Feride, kaçırılan Yiğit için adeta hayatlarını ortaya koyar. Diğer yandan Hikmet de torununu bulabilmek adına kendi bağlantılarını devreye sokar. Emir, buldukları ilk izin peşinden gider ancak bir sonuç çıkmaz. Ve bomba patlar. Bir süredir ortada olmayan Reşit, Feride'nin karşısına çıkar ve yanına gelmesini söyler. Feride de bunu Yiğit için yaptığını söyleyerek Emir'e bir not bırakır. Emir şimdi hem onu hem de oğlunu aramaktadır. Bunun için de Songül'ün yardımına ihtiyaç duymaktadır. Cavidan, torununun kaçırıldığını öğrenir ve kahırdan hemen fenalaşır. Kumru acımasız planlarına ufacık Masal'ı da dahil eder. İlk etapta buna sessiz kalınır ancak Kemal'in Masal konusundaki çizgileri serttir ve ne yapacağı belli olmaz. Emir, Cavidan'ın Feride'yi gönderdiğini ne zaman öğrenecek? Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 287. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 21 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan 287. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.