Yemin 288. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 22 Kasım 2020 Pazar

Yemin 288. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 22 Kasım 2020 Pazar
Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen ve sevilerek izlenen dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. Yaman ve Feride'nin yakınlaşmaya devam ettiği bölümde Kemal'in Narin ile olan ilişkisinin yanısıra Kumru'yla olan sınavı da ekranlara taşındı. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 288. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım'ın imzasını taşıyan Yemin, 3. sezonunda da yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Reyhan sonrası hayata nasıl tutunacağı merak konusu haline gelen Emir'in savaşı yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bu akşam da yine birçok konuda yaşanan gelişmeler herkesi heyecanlandırdı ve umutlandırdı. Gözler ise yarında. Emir ve Feride arasında neler olacak? Yemin 288. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 2875. bölümde neler yaşandı?

Emir oğlunu kucağına alır ve bu tablonun mimarı Feride sonunda büyük bir mutluluk yaşar. Yaralı Feride’yi hastaneye yetiştiren Emir travmasının üstesinden gelmek adına büyük bir adım attığının farkındadır. Feride ise yaralı olmasına rağmen umut doludur. Her şey tatlıya bağlandı derken bir anda beklenmedik bir şey olur. Emir çok istese de oğluna yaklaşamaz. Büyük bir kırılma yaşayan Emir ne zaman oğlunu bağrına basacak? Kemal, gerçekleri Kumru’ya söyledikten sonra her şey altüst olmuştur. Narin, Kemal’e bu hareketinden ötürü tepkilidir. Öte yandan Kumru ise öğrendiklerinden sonra intiharın eşiğine gelir. Tüm bu yaşananlar Narin ile Kemal’in arasında nasıl sonuçlar doğuracak? Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde. Yemin’de bu akşam Kumru Kemal’in sözlerinden sonra intiharın eşiğinden döner. Az bir ömrü kaldığını öğrenen Kumru Narin ve Kemal’e nasıl bir oyun oynayacak? Sonunda Feride’nin gayretleriyle oğlunu bağrına basan Emir artık bambaşka biridir. Feride onca yaşanandan sonra artık huzur doludur. Emir ise Feride’ye minnettar olsa da nasıl baba olacağını bilemediği için gergindir. Şimdi yeni bir başlangıcın ilk adımları atılır. Feride amacına ulaşmış olsa da ne Emir’i ne de Yiğit’i bırakmayacak ve bu acemi zamanlarda yanlarında olacaktır. Kumru intiharın eşiğinden döner ve Narin ile Kemal’in mutlu olmaması için elinden geleni yapacağına dair yeminler eder. Az bir ömrü kalmış olan Kumru artık daha da tehlikelidir. Narin ile Kemal ise birbirlerine destek olup yaralarını sarmak isterler. Bu sırada artık iyice yoldan çıkmış Kumru, Narin’in duygusal yönüne dokunacak sinsi bir planı kurmaktadır. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 288. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 22 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 288. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.