Yemin 290. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 29 Kasım 2020 Pazar

Yemin 290. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 29 Kasım 2020 Pazar
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı ve yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitledi. Feride ve Emir arasında yaşananların devamı gelecek miydi yoksa farklı gelişmeler yine onları mı bekliyordu? Kemal ve Narin'in Kumru ile olan sınavında neler yaşandı? Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 290. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Karamel Yapım'ın imzasını taşıyan Yemin, 3. sezonunda da yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Reyhan sonrası hayata nasıl tutunacağı merak konusu haline gelen Emir'in savaşı yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bu akşam da yine birçok konuda yaşanan gelişmeler herkesi heyecanlandırdı ve umutlandırdı. Gözler ise yarında. Emir ve Feride arasında neler olacak? Yemin 290. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 289. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Cavidan torun özlemiyle yanıp tutuşur. Çaresiz kalan Feride onunla telefonda konuşurken Emir arkasında belirir. Emir Feride’nin Cavidan’la konuştuğunu anlayacak mı? Emir ile Yiğit baba-oğul olmanın keyfini çıkartır. Oya ise Songül’ün amacını anlar. Oya, Songül’ü bir an evvel konaktan ayrılması için sert bir dille uyarır. Songül Feride’den de destek göremeyince son bir hamle ile konakta kalmanın yollarını arar. Öte yandan hastanede torununun hasretiyle yanan Cavidan bir kez görmek için Feride’ye yalvarır. Feride ne yapacağını bilemez bir halde Cavidan’la konuşurken Emir arkasında belirir. Emir, Feride’nin Cavidan’la konuştuğunu duydu mu? Her şey çok güzel giderken yoksa bir anda tepetaklak mı olacak? Kumru, Narin’in zayıf karnına oynamaktadır. Kemal ise Narin’in Kumru ile olumlu konuşmasını tedirginlikle karşılamıştır. Her şeye rağmen sevdiği kadına destek olmaktan vazgeçmeyen Kemal hiç beklemediği bir anda hayal bile edemeyeceği bir şeyle yüz yüze gelir. Kemal yaşayacağı şoktan sonra ne yapacak? Emir’in teşekkür konuşmasından sonra Feride bir yalanla girdiği konakta artık hiç rahat değildir. Emir’in ona duyduğu güveni hakketmediğini düşünen Feride köşeye sıkışmış hisseder. Songül ise saatli bomba gibi edindiği sır bilgilerle ortalıkta dolaşmaktadır. Öte yandan Cavidan torununu bir kez olsun görmek için hayatını verecek durumdadır. Feride bu haline dayanamayıp Yiğit’i Cavidan’a götüreceği sırada Emir peşlerine takılır. Emir her şeyi öğrenecek mi? Kemal şok içindedir, duyduklarına inanamaz ama Narin çok ciddidir. Gözü yaşlı Narin sevdiği adamdan vazgeçmiş gibidir. Kemal ise kesin bir dille reddeder. Kumru her şeyin farkındadır ve boş durmaz kendini daha da acındıracak hamleler yapar. Narin’in acı dolu fedakarlığı Kumru’nun oyunları derken Kemal’in fikri değişecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 290. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 29 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 288. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum