Yemin 291. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 5 Aralık 2020 Cumartesi

Yemin 291. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 5 Aralık 2020 Cumartesi
Kanal 7'nin sevilerek izlenen ve her bölümü ile de seyircileri ekran başına kilitleyen dizisi Yemin'de bir hafta daha sona erdi. Soluksuz izlenen iki bölümün ardından yeni haftanın neleri getireceği de merak konusu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 291. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Baş rollerini Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Yağmur Şahbazova ve Can Verel'in paylaştığı Yemin'de hikaye tüm hızı ile sürüyor. Emir'in yeni hayatında Feride ile yaşadığı sınavın bir ilişkiye doğru yol alması her şeyi değiştirecektir. Diğer yandan Kemal'in Narin ile bir türlü evlenememesinin etkileri sürer. Kumru her geçen gün daha da acımasızlaşmaya devam etmektedir. Televizyon karşısına geçen izleyiciler ise yeni bölüm sonrasında gelecek hafta olacakları da öğrenmek istiyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 291. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yemin 290. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Cavidan ve Feride'yi aynı anda hastanede gören Emir'in tepkisi merak konusudur. Feride'yi Cavidan ile konuştuktan sonra peşinden ayrılmayan Emir, konuyu öğrenmek ve gerçeği duymak istemektedir. Ancak her an patlamaya da hazırdır. Annesinin kendisine ve merhum eşi Reyhan'a yaptıklarından sonra hala yüreği yangın yeri olan Emir, Feride'yi hayatından çıkaracak mı? sorusu soruldu ve cevabı da merak edildi. Diğer tarafta ölecek olmasını kabullenemeyen Kumru, hayatını gözden çıkarmışçasına planlarına devam etmektedir. Narin daha fazla yara almaması için uğraş verirken Kemal ise bu girdaptan kurtulmak istemektedir. Kalbi hayatını paylaşmak istediği Narin'e aittir. Songül'ün Oya ile sınavı devam eder. Ancak Songül'ün bu savaşta güçlü bir ittifakı vardır. Hikmet Bey... Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 291. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 29 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 291. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.