Yemin 292. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 6 Aralık 2020 Pazar

Yemin 292. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 6 Aralık 2020 Pazar
Karamel Yapım imzasıyla 3. sezonunda da yayın hayatına doludizgin ilerleyen Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. Yapımın izleyicilerle buluştuğu yeni bölümde yaşananlar herkesi ekran başına kilitledi. Gözler ise yarında. Haftayı tamamlayacak olan Yemin'in yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, yarın neler olacak? Yemin 292. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Baş rolleirnde Can Verel, Gökberk Demirci, Yağmur Şahbazova ve Cansu Tuman'ın oynadığı Yemin'de heyecan dolu bir akşam geride bırakıldı. Tarhun ailesine ait iki konakta yaşananlar izleyenleri ekran başına kilitledi. Emir ve Feride kadar Kemal ile Narin'in arasındaki ilişkide neler olacağı konusundaki merak bugün de devam etti. Sona eren bölümle birlikte gözler yarına çevrildi. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 292. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 291. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Cavidan torun özlemiyle yanıp tutuşur. Feride'yi gönderdiği konakta torununu görmek istediğini söyleyerek yanına çağırır. Yiğit'i öper, koklar, sarmalar... Veda vakti gelmiştir ve tüm bu yaşananların ardından da Emir, Cavidan ve Feride'yi yanyana görür. Bu duruma çok sinirlenir ama sakin kalmaya çalışır. Aklından Feride'nin Yiğit için yaptıklarını geçirir. Ve ona söylediği 'Beni bir kadın iyileştirecek deseler inanmazdım' sözlerini... Bu ihanet ona ağır gelmiştir. Reşit ise Songül'den aldığı bilgiyi Emir'e yetiştirir. Feride'nin ajan olduğundan bahseder. Bu da üstüne gelince Emir'in yapacakları iyice merak konusudur. Kemal, kendisine aşık olan Kumru'nun yaptıklarıyla uğraşmaya devam etemektedir. Elbette Narin de. Ancak Kumru'nun oyunları bitmez. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 292. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 6 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan 288. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum