Yemin 298. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 27 Aralık 2020 Pazar

Yemin 298. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 27 Aralık 2020 Pazar
Karamel Yapım imzasıyla her geçen gün adını daha da fazla kişiye duyuran Yemin'de bir akşam daha sona erdi. Seyfi'nin yakalandığı konakta nelerin yaşanacağı merak konusuydu. Bu durum elbette Feride'yi direkt etkileyecekti. Artık gözler yarına çevrildi. Yemin 298. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın oynadığı Yemin'de heyecan tüm hızı ile sürüyor. Her anı yeni gelişmelere gebe olan dizide izleyiciler bir kez daa ekran karşısına kilitlenerek yaşananları meraklı gözlerle takip etti. Emir ve Feride'nin sınavının yanısıra Kemal ve Narin'in Kumru savaşı yine devam edecek. Peki yarın neler olacak? Yemin 298. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yemin 298. bölüm özeti

Yemin'de Feride ve Songül büyük bir şokla karşılaşır. Aslında Feride bunun olmasını istemiştir ama erken olmuştur. Evlilik sözleşmesini Oya ikisinin önüne uzatır. Ardından da imzalar atılır. Feride bu konuda rahatladığı için sevindiğini ve kendisini farklı anlaşılmaya sebebiyet vemeyeceği yönünde Oya'nın davranışının yerinde olduğunu söyler Emir'e. Bu zamana kadar Feride'nin oyun yaptığını zannneden Emir'in düşünceleri ise değişmiştir. Hep aklından farklı senaryolar geçirmiştir ama Feride'nin gözü kapalı imzaladığı sözleşme onda da farklı fikirleri gündeme getirir. Ama Songülde işler karışıktır. Hikmet'in iyi niyetini suistimal edecek gibi gözükmektedir. Bu arada Hikmet karısına çok değerli bir yüzük alarak onu sevindirir. Narin'in elinden Kemal'i alan Kumru mutludur. Planı tıkı tıkır işler. Arada falso verse de evliliği sürer. Ancak onun da sonu Masal ile ilişkisinden dolayı gelecek gibi gözüküyor. Sakın kaçırmayın!



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 298. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 27 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan 298. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.