Yemin 300. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 3 Ocak Pazar

Yemin 300. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 3 Ocak Pazar
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de üçüncü kez dalya demenin heyecanı yaşanıyor. Emir ve Feride'nin mücadelesinde yepyeni bir gün daha izleyicileri bekliyor. Kirli oyun bozulacak mı yoksa devam mı edecek? Yemin 300. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasıyla çıktığı yolculukta izleyicilerin kalbini kazanan Yemin'de 3 Ocak 2021 Pazar günü 300. bölüm ekranlara gelecek. Emir'in Reyhan ile yaşadığı destansı aşkın ardından bu kez Feride ile çıktığı yeni yolculukta başına gelenler ele alınmaya başlandı. Diğer yandan Narin ve Kemal'in evinde olanlar da yine seyircilerin karşısında olacak. Tarhun ailesinin ilgiyle seyredilen maceraları bugün de Kanal 7'deki yerini alacak. Yemin 300. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.



 

Yemin 300. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de 300. bölüm televizyonda izleyiciyle buluşuyor. Songül yerinde durmaz. Tek hedefi Feride'yi evden göndermektir. Bu sebeple de Cavidan'ı konağa getirir. Gözünü bu konuda karartmıştır. Her ne kadar gönülsüz olsa da Cavidan'ın da bunu istediği bellidir. Oğlu Emir'i ve ev halkını görmek ister. Kumru'nun oyunu devam etmektedir. Şehriye de buna tanıklık etmek üzere eve gelmiştir. Narin bunun karşısında neler yapacaktır? Kemal ile Kumru ne zaman boşanacak? Bu sorunun cevabı herkesi sabırsızlandırıyor ve meraklandırıyor. Hepsi ve daha fazlası Yemin'in yeni bölümünde. Sakın kaçırmayın!



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 300. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 3 Ocak 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 300. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum