Yemin 302. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 10 Ocak Pazar

Yemin 302. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 10 Ocak Pazar
Kanal 7'nin sevilerek izlenen ve her geçen hafta heyecanını daha da yukarı çeken dizisi Yemin'de bir hafta daha sona eriyor. Feride'nin paramparça olan hayalleri sonrasında Emir ile yeniden barışıp barışmayacakları merakla bekleniyor. Peki, yarın neler yaşanacak? Yemin 302. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de yeni bir pazar daha başlıyor. 10 Ocak 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 302. bölüm seyircileri bir kez daha ekran karşısına kilitleyecek. Emir ve Feride'nin birlikte çıktıkları yolda yaşadıkları olaylar çok tatsız bir yere geldi. Emir, Feride'nin yaptıklarını tüm davetlilere anlatmış ve onu rezil etmişti. Bundan sonra neler yaşanacak? Yemin 302. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 302. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de 302. bölüm televizyonda izleyiciyle buluşuyor. Emir ve Feride yeniden barışacak mı? Kumru, sürdürdüğü oyunda ne kadar başarılı olabilecek? Yemin’de bu akşam Emir Feride’yi nikah masasında terk eder. Perişan bir halde oradan oraya savrulan Feride şimdi ne yapacak? Emir, nikah masasında acımasızca Feride’yi rezil eder. Bu ağır hakaretlere dayanamayan Feride kaçıp kurtulmak isteer. Gözyaşları içinde kalan savunmasız Feride’nin başı belaya girecekken Cemre son anda yetişir. Hikmet ise yaptıklarını tasvip etmediği Emir’e karşı sert çıkar. Emir ise Songül’ü işaret ederek yanlış bir şey yapmadığını düşünmektedir. Köşeye sıkışan Songül bu sefer de yakasını kurtarabilecek mi? Öte yandan Cemre’nin yanında olan Feride şimdi ne yapacak? Kumru, Narin’in karşısında da yalanını sürdürünce her şey berbat olmuştur. Kemal artık gerçekleri ortaya çıkarmak için başka yollar bulması gerektiğinin farkına varır. Kumru ile bir adamın konuştuğunu gören Kemal, büyük bir ipucu yakalamıştır. Narin’i bir dizi sürpriz beklemektedir. Kemal, Kumru ile o adamın bağlantısını çözüp tüm gerçekleri ortaya çıkarabilecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de… Hepsi ve daha fazlası Yemin'in yeni bölümünde. Sakın kaçırmayın!



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 301. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 9 Ocak 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 301. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum