Yemin 304. bölüm özeti ve fragmanı - Yeni bölümde neler olacak? 17 Ocak Pazar

Yemin 304. bölüm özeti ve fragmanı - Yeni bölümde neler olacak? 17 Ocak Pazar
Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi olduktan sonra hafta sonuna kaydırılan ve iki bölümle izleyicilerinin karşısına çıkan Yemin'de bir akşam daha sona erdi. Yarın haftanın sonunda yeni bölümle yayınlanacak olan yapımda neler yaşanacağı merak konusu. Yemin 304. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Karamel Yapım imzasıyla yayınlanmaya devam eden Yemin'de haftanın ilk günü bitti. İzleyiciler sabırsızlıkla bekledikleri günün ardından yarın neler olacağını öğrenmek istiyor ve internette buna göre araştırmalarda bulunarak sonuç bulmaya çalışıyor. Emir'in Feride'yi yüzüstü bırakarak her şeyi herkese anlatması sonrasında bozulan nikah konaktakilerin huzurunu kaçırmıştı. Feride'nin hırsızlıklarını ve Cavidan ile oynadığı oyunu anlatan Emir için yeni bir sınav daha başlıyor. Hem de en zorlusundan. Çünkü Feride Emir'in yeniden karşısına çıkacak. Yemin 304. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 304. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Emir’in Feride’ye olan öfkesi bir türlü dinmek bilmez. Kendisinin masum olduğunu ispat etmek isteyen Feride ne yapacak? Feride, Yiğit ile hasret giderirken Emir gelir. Emir öfkesini Feride’ye göstermek geri durmaz. Feride ise bunca ağır söze karşı artık suskun kalamaz. Emir’in karşısına çıkıp yazdığı mektubu hatırlatır. Emir Songül’ün değiştirdiği mektubu bildiği için bu onda yumuşamaya sebep olmaz. Emir’in içi soğumuyordur, Feride’nin peşinde dolanıp zorladığı her kapının ardından karşısına çıkıyordur. Feride bu kadar baskıya daha ne kadar dayanabilecek? Kumru, evrakta sahtecilik suçundan ötürü polisler tarafından götürülür. Narin, öğrendiği onca şeyden sonra Kumru’ya artık acımıyordur. Narin ile Kemal’in birlikteliği için artık ortada bir engel kalmamıştır. İki aşık sonunda birbirine kavuşacakken akıllarda tek bir soru; Kumru yolun sonuna geldi mi yoksa kötülüklerine yeni bir kötülük mü ekleyecek. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 304. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 17 Ocak 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 304. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.