Yemin 305. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 23 Ocak Cumartesi

Yemin 305. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 23 Ocak Cumartesi
Reyhan'dan sonra yeni bir hayata başlayan Emir'in savrulmaya yüz tutan dünyasını ele alan Yemin'in bir haftası daha başlıyor. Nikahlarının kıyılmasına dakikikalar kala her şeyin ortaya çıkmasıyla hayatları değişen Emir ve Feride'nin yeniden bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu. Kemal ve Narin evlenecek mi? Yemin 305. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hafta içi yayınlandığı günlerde izleyicileri ekran karşısına kilitleyen Yemin'de heyecan sürüyor. Emir ile Feride'nin nikah sonrasında darmadağın olan hayatlarında yaşanacaklar merak konusu ve altı gün boyunca da araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Tarhun ailesinin iki konağındaki gelişmeler için binlerce kişi yine internette sorgulamalarda bulunuyor. Bugüne kadar her şeyi berbat eden Caviden olanı biteni düzeltebilecek mi? Kumru yaptıklarının ardından nasıl bir ceza çekecek? Cemre ve Talaz istediklerini elde edebilecek mi? gibi sorularla birçok kez dizi hakkında aramalar gerçekleştiriliyor Yemin 305. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 305. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Emir’in Feride’ye olan öfkesi bir türlü dinmek bilmez. Kendisinin masum olduğunu ispat etmek isteyen Feride ne yapacak? Feride, Yiğit ile hasret giderirken Emir gelir. Emir öfkesini Feride’ye göstermek geri durmaz. Feride ise bunca ağır söze karşı artık suskun kalamaz. Emir’in karşısına çıkıp yazdığı mektubu hatırlatır. Emir Songül’ün değiştirdiği mektubu bildiği için bu onda yumuşamaya sebep olmaz. Emir’in içi soğumuyordur, Feride’nin peşinde dolanıp zorladığı her kapının ardından karşısına çıkıyordur. Feride bu kadar baskıya daha ne kadar dayanabilecek? Kumru, evrakta sahtecilik suçundan ötürü polisler tarafından götürülür. Narin, öğrendiği onca şeyden sonra Kumru’ya artık acımıyordur. Narin ile Kemal’in birlikteliği için artık ortada bir engel kalmamıştır. İki aşık sonunda birbirine kavuşacakken akıllarda tek bir soru; Kumru yolun sonuna geldi mi yoksa kötülüklerine yeni bir kötülük mü ekleyecek. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 305. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 17 Ocak 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 305. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.