Yemin 306. bölüm özeti ve fragmanı - Yeni bölümde neler olacak? 24 Ocak Pazar

Yemin 306. bölüm özeti ve fragmanı - Yeni bölümde neler olacak? 24 Ocak Pazar
Karamel Yapım imzasıyla ekranlardaki yayın hayatına devam eden Yemin'de bir hafta daha sona eriyor. Emir ile Feride'nin birlikteliklerinin sona ermesiyle birlikte heyecan farklı bir yöne doğru devam etti ancak umutlar kaybedilmiş değil. Narin ve Kemal arasındaki mutluluğun devamı gelecek mi? Yemin 306. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasıyla yayınlanmaya devam eden Yemin'de haftanın ilk günü bitti. İzleyiciler sabırsızlıkla bekledikleri günün ardından yarın neler olacağını öğrenmek istiyor ve internette buna göre araştırmalarda bulunarak sonuç bulmaya çalışıyor. Emir'in Feride'yi yüzüstü bırakarak her şeyi herkese anlatması sonrasında bozulan nikah konaktakilerin huzurunu kaçırmıştı. Feride'nin hırsızlıklarını ve Cavidan ile oynadığı oyunu anlatan Emir için yeni bir sınav daha başlıyor. Hem de en zorlusundan. Çünkü Feride Emir'in yeniden karşısına çıkacak. Yemin 306. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Yemin 306. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Emir yaptığı hatanın farkına varmıştır. Bunu da düzeltmek için her şeyi yapacaktır. Öncelikli hedefi mektubu bulmaktır ve onu yapar. Feride'nin anlattıkları bir kez daha hata yaptığını anlamasına neden olacaktır. Ardından da Feride'yi aramaya başlar. Diğer bir taraftan da halası Oya'nın yatağında bulduğu mektup sebebiyle ona hesap sormaya gelir sıra. Cemre'nin kapısı, Sapanca'daki ev derken Feride'nin izini arar. Bir başka tarafta ise Narin ve Kemal'in Kumru ile olan sınavında artık mutlu günlerin gelmesi beklenmektedir. Talaz, Songül'e karşı aşkını her geçen gün büyütüyor. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 306. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 24 Ocak 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 306. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum