Yemin 310. bölüm özeti ve fragmanı - Yeni bölümde neler olacak? 7 Şubat Pazar

Yemin 310. bölüm özeti ve fragmanı - Yeni bölümde neler olacak? 7 Şubat Pazar
Kanal 7'nin sevilerek izlenen ve her bölümü izle izleyicileri ekran karşısına kilitleyen dizisi Yemin'de bir hafta sonu daha tamamlanıyor. Emir ve Feride arasındaki birlikteliğin sona ermesinin ardından paramparça olan hayatları yeniden toparlanacak mı? Yarın neler yaşanacak? Yemin 310. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasıyla başladığı yayın hayatında binlerce kişi tarafından izlenen ve her bölümüyle de izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemin'in yeni haftasında da heyecan sürüyor. Emir ve Feride'nin nikah sonrasında darmadağın olan hayatlarının yeniden toparlanabilmesi için barışmaları gerekiyor. Bu durum öyle bir anda gerçekleşmeyecek. Hatta Emir ilk girişimi gerçekleştirdi ama başarılı olamadı. İzleyiciler de şimdiden yarını merak ediyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 310. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 310. bölüm özeti

Emir ve Feride'nin birlikteliklerinin sona ermesinden sonra barışma çabaları da beraberinde gelmişti. Emir, hayatının hatasını yaptığına kanaat getirdiği Feride'nin peşinden gitmeye devam ediyor. Bu yoldaki işbirlikçisi ise daha önce Reyhan'ı ölüme dahi rahat götürmeyen Cemre. Bu konuda Emir'e çok büyük tepki var. Annesini hiçe sayarken Cemre ile yeniden konuşması konuusnda sosyal medyada çok sayıda kişi eleştiri getiriyor. Son olarak Feride'ye iş bulan Emir'in bu hareketi kendisine kötü bir şekilde döndü. Feride her şeyi Cemre'ye gelen SMS ile anladı ve avans olarak aldığı parayı Emir'e götürdü. Kumru'nun hamilelik oyunu ortaya çıktı. Kemal ve Narin evlenebilecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 310. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 7 Şubat 2021 Pazr günü yayınlanacak olan 310. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.