Yemin 316. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 28 Şubat Pazar

Yemin 316. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 28 Şubat Pazar
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de bir hafta daha sona eriyor. Emir ve Feride'nin savrulan aşk hikayesinin anlatıldığı yapımda neler yaşanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Yemin 316. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizilerinden biri olarak yayın hayatına devam ettikten sonra hafta sonuna geçiş yapan Yemin'de yeni bölüm heyecanı başladı. Yeni haftanın sona ereceği günde izleyiciler de Feride ve Emir'in mücadelesinin neler getireceği merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Her anı aşk kadar gerginliğe de sahne olabilecek gelişmelerin de yaşanabileceği dizi yine ilgiyle seyredilecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 316. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 316. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Feride, Yiğit sebebiyle de olsa Emir'in konakta kalma teklifini kabul eder. Başından geçenleri anlatan, ağabeyine yaptıklarından Cavidan ile karşılaşmalarına tüm olanları Emir'e ok gibi saplayan Feride artık yeniden yalanla da olsa girdiği ve çok sevdiği Yiğit'in yanında kalacaktır. Songül, evden gitmek ister ancak Hikmet engeller. Feride'nin gelmesi de onun için hiç iyi olmamıştır. Azerbaycan örf ve adetlerine göre evlenecek olan Kemal ve Narin için artık sayılı günler vardır. Bu arada bir sürpriz yaşanmaması en büyük dilekleridir. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 316. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 28 Şubat 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 316. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.