Yemin 317. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 6 Mart Cumartesi

Yemin 317. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 6 Mart Cumartesi
Kanal 7'nin adını dünyanın birçok ülkesine duyurduğu Yemin'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Emir ile Feride'nin savrulan hayatının yanısıra Kemal ve Narin'in sımsıkı sarıldıkları günlerin neler getireceği merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Yemin 317. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizilerinden biri olarak yayın hayatına devam ettikten sonra hafta sonuna geçiş yapan Yemin'de yeni bölüm heyecanı başladı. Yeni haftanın sona ereceği günde izleyiciler de Feride ve Emir'in mücadelesinin neler getireceği merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Her anı aşk kadar gerginliğe de sahne olabilecek gelişmelerin de yaşanabileceği dizi yine ilgiyle seyredilecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 317. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 317. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Feride, Narin ve Kemal'in nişanında gördükleri ile hem yaşadıklarını hatırlar hem de ağlar. Narin de bu anları gördükten sonra kendisine destek verip yanında olduğunu söyler. Emir de 'Kalbim ona akıp gitti. Hiçbir zaman normal biri olmadı' sözlerini duyduktan sonra yine pişman olur. Songül, Talaz ile başladığı oyunda yaş tahtaya basmıştır. Cemre, fotoğraflarla belgelediği görüşmeden Cavidan'a haber verir. Cavidan da soluğu konakta alır ve Songül'ü tehdit eder. Artık bundan sonrası Songül için tehlikeli anların başlangıcıdır. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 317. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 6 Mart 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 316. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum