Yemin 317. bölüm | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 6 Mart Cumartesi

Yemin 317. bölüm | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 6 Mart Cumartesi
Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin'de yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı yapımda son olarak Feride, Emir'e olan aşkını itiraf etmiş ancak ona karşı kırgınlığı ve kızgınlığının geçmeyeceğini söylemişti. Bugün yaşanacaklar ise merak konusu. Yemin 317. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam eden Yemin'de yeni bir haftanın ilk günü ekranlara geliyor. Emir ve Feride'nin toplanmaya çalıştığı hayatlarının yanısıra Kemal ve Feride'nin dağılmak üzere olduğu birlikteliklerinin nasıl devam edeceği sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Masal, Kemal'in kızı mı? sorusunun yanıtı da merak konusu. Emir ve Feride'nin yanısıra Kemal ve Narin'in de mücadelesini anlatan Yemin'in yeni bölümü Kanal 7 ekranlarında. Yemin 317. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Yemin 317. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Feride Narin’le konuşurken ona Emir’e olan duygularını itiraf eder. Emir Feride’nin söylediklerini duydu mu? Feride, Narin’e içini dökerken Emir’e olan aşkını itiraf eder. Feride bu itirafta aslında hayal kırıklığını anlatmaktadır. Feride hayal kırıklıklarına rağmen sırf Yiğit için nasıl büyük bir acıya katlandığını anlatır. Feride aşkını itiraf ederken Emir her şeyi duydu mu? Narin ve Kemal, kız isteme merasiminde büyük heyecan içindedir. Kemal artık sevdiği kadına kavuşacağını düşünürken beklenmedik bir şey olur. Münevver adetler gereği ilk istemede bu evliliğe evet demez. Kemal, kız tarafının bu naz adetine daha ne kadar dayanabilecek? Yemin’de bu akşam Feride Emir’i affetmeyeceğini Narin’e anlatır. Cavidan ise büyük bir kaza geçirir. Cavidan ölecek mi? Yiğit için konakta kalmayı kabul etse de Feride henüz Emir’i affedebilmiş değildir. Yaşadıklarını bir türlü unutamayan Feride Emir’e karşı çok ağır konuşur. Feride ile Emir bu çıkmazın içinde daha ne kadar kalacaklar. Öte yandan Cavidan, Talaz’ın takibi sırasında kaza geçirir. Cavidan ölüm ile burun buruna gelmiştir. Düğün arifesinde hiçbir aksilik çıkmamıştır ve iki aşık sonunda muratlarına ererler. Bundan sonra onları Narin ile Kemal’i mutlu günler beklemektedir. Cavidan, tüm mal varlığını Yiğit'in üzerine geçirerek herkesi şoke etmiştir. Özellikle de Emir'i. 

yemin 276. bölüm f ragmanı

yemin 274. bölüm fragmanı

yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı


 

Yemin 317. bölüm izle

Giderek artan heyecanı ve bağımlılığı ile Kanal 7'de yayınlanmaya devam eden Yemin'in yeni ve son bölümü internetteki yerini de aldı.  Televizyondan izleme fırsatı bulamayan vatandaşlar için dijital dünya önemli bir kaynak ve hem Kanal 7 hem de Karamel Yapım bunu çok iyi kullanıyor. İzleyicilere birçok alternatif sunuluyor ve dizilerin daha fazla kişi tarafından izlenmesi sağlanıyor.

Kanal 7 web sitesi: Dizi yayınlandıktan sonra son bölümler ilgili dizinin kategorisine ekleniyor. Siz de www.kanal7.com.tr adresinden Yemin sekmesine tıklayarak yeni bölümleri izleyebilirsiniz.

Youtube: Yemin'in yeni bölümünü gün sonunda Youtube üzerinde tek parça olarak izleyebilirsiniz. Kanal 7 ve Karamel Yapım'ın kanallarına abone olarak bildirimleri aktif edebilirsiniz.

Dailymotion: Yemin'in bölümleri dünyadaki birçok ülkede daha izlendiği için bu platforma da yükleniyor.

İzle7.com: Kanal 7'nin video platformu olan web sitesinde de hem yeni bölümleri hem fragmanları hem de kısa kesitleri seyredebilirsiniz.

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 271. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 271. bölüm fragmanı
 

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 316. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 315. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

yemin emir


Yemin 318. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 318. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 317. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 318. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.