Yemin 318. bölüm | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 7 Mart Pazar

Yemin 318. bölüm | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 7 Mart Pazar
Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olarak seyircisiyle buluşmaya devam eden Yemin'de bir hafta daha sona eriyor. Tarhun ailelerinin başının dertten kurtulmadığı günlerde yine binlerce kişi ekran karşısına kilitlenecek. Yaşanacaklar da merak konsusu. Yemin 318. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasıyla yayınlanan bölümleri ilgiyle izlenen Yemin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Emir ve Feride'nin hayatlarını şekillendirmeye çalıştığı, bunun adına savaş verdiği ve her an yeni gelişmelerin yaşanacağı günlerde seyirciler yine ekranları karşısındaki yerini alacak. Aşk dolu anların yeniden gelmesini isteyen seyirciler de her an Feride'nin Emir'i affetmesini beklemekle birlikte diğer yandan Kemal ve Masal'ın da ayrılmamasını temenni ediyor. Emir ve Feride'nin yanısıra Kemal ve Narin'in de mücadelesini anlatan Yemin'in yeni bölümü Kanal 7 ekranlarında. Yemin 318. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Yemin 318. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Narin ve Kemal isimsiz gelen bir mektup yüzünden zor zamanlar yaşar. Masal’ın Kemal’in kızı olmadığını öğrenen Narin ne yapacak? Feride ile Emir bir arkadaş gibi Cavidan’ı bulmaya çalışırlar. Songül ile Talaz ise yaralı Cavidan’ı saklamışlardır. Sonunda Feride ile Emir Cavidan’ı bulup hastaneye getirirler. Emir büyük bir çıkmaz içindedir. Annesi hayatta kalmaya çalışırken Emir de geçmişten yakasını kurtaramıyordur. Sonunda annesiyle yüzleşen Emir beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Cavidan hafızasını kaybetmiştir. Cavidan ne zaman olanları hatırlayacak? Emir annesini affedebilecek mi? Kemal, Masal’ın kızı olmama ihtimalini yok sayar. Narin ise Kemal’den farklı düşünmektedir. Eğer mektupta yazanlar doğruysa er ya da geç ortaya çıkacaktır. Bu yüzden Narin gerçekleri öğrenmek için Kemal’den habersiz DNA testi yaptırır. Testin sonucuna göre Masal, Kemal’in kızı değildir. Narin bu gerçeği Kemal’e nasıl söyleyecek?

yemin 276. bölüm f ragmanı

yemin 274. bölüm fragmanı

yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı


 

Yemin 318. bölüm izle

Giderek artan heyecanı ve bağımlılığı ile Kanal 7'de yayınlanmaya devam eden Yemin'in yeni ve son bölümü internetteki yerini de aldı.  Televizyondan izleme fırsatı bulamayan vatandaşlar için dijital dünya önemli bir kaynak ve hem Kanal 7 hem de Karamel Yapım bunu çok iyi kullanıyor. İzleyicilere birçok alternatif sunuluyor ve dizilerin daha fazla kişi tarafından izlenmesi sağlanıyor.

Kanal 7 web sitesi: Dizi yayınlandıktan sonra son bölümler ilgili dizinin kategorisine ekleniyor. Siz de www.kanal7.com.tr adresinden Yemin sekmesine tıklayarak yeni bölümleri izleyebilirsiniz.

Youtube: Yemin'in yeni bölümünü gün sonunda Youtube üzerinde tek parça olarak izleyebilirsiniz. Kanal 7 ve Karamel Yapım'ın kanallarına abone olarak bildirimleri aktif edebilirsiniz.

Dailymotion: Yemin'in bölümleri dünyadaki birçok ülkede daha izlendiği için bu platforma da yükleniyor.

İzle7.com: Kanal 7'nin video platformu olan web sitesinde de hem yeni bölümleri hem fragmanları hem de kısa kesitleri seyredebilirsiniz.

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 271. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 271. bölüm fragmanı
 

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 318. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 315. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

yemin emir


Yemin 319. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 319. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 318. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 319. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.