Yemin 319. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 13 Mart Cumartesi

Yemin 319. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 13 Mart Cumartesi
Karamel Yapım imzasıyla yayınlanmaya devam eden Yemin'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Bir haftayı geride bırakan yapımda bir sonraki bölümde neler olacağı merak konusu. Her anı heyecan, nefret, aksiyon ve bir o kadar da aşk dolu anlara sahne olmaya aday bir gün daha izleyicileri bekliyor. Yemin 319. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olarak yayın hayatına devam eden Yemin'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Emir ve Feride'nin hayatlarını nasıl sürdürecekleri merak konusudur ve izleyiciler tarafından da merakla beklenmektedir. Yine Tarhun ailelerinin başında olan belalar devam eder ve bunlardan kurtulabilmek adına önemli bir sınav vermektedirler. Ayrıca Kemal ve Narin'in hayatlarındaki Masal gelişmesi her şeylerini etkileyecektir. Peki gelecek hafta neler yaşanacak? Yemin 319. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 319. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Masal'ın Kemal'in kızı olmadığını öğrenen Narin'in zor anlar bekler. Bunu ona açıklamak yerine dünyanın başına yıkılmasını tercih eder. Ama diğer yandan da bunu yapmak zorundadır. Emir, Feride'ye her geçen gün daha yaklaşıp kendini affettirme çabasına girse de bu karşılık bulmaz. Sonunda Emir konaktan ayrılır.Ama Cavidan için geri dönecektir. Songül ise  Talaz ile yaptığı iş birliğinde başına geleceklerden bihaberdir. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 319. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 13 Mart 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 319. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.