Yemin 321. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 20 Mart Cumartesi

Yemin 321. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak? 20 Mart Cumartesi
Kanal 7'nin haftalık dizisi olarak yayınlanmaya devam eden Yemin'de bir pazar günü daha geride kaldı. İzleyicilerin ekran karşısına kilitlendiği bölüm yine ilgiyle seyredildi. Artık bundan sonra yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Özellikle de Kemal ve Narin'in evinde. Peki gelecek hafta yeni bölümde neler olacak? 20 Mart Cumartesi günü yayınlanacak olan Yemin'in 321. bölüm özeti ve fragmanı özeti haberimizde.

Baş rollerinde Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın oynadığı Yemin yepyeni bir haftasıyla daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Tarhun ailelerinin konaklarında süren sıkıntıların ne zaman sona ereceği konusunda bekleyiş var ancak bitecek gibi görünmüyor. Hikmet'in evine düşen Cavidan bombası, Kemal'in konağındaki Masal hakikati seyircileri yine televizyon karşısına kilitleyecek. 3. sezonunda yoluna bomba gibi ilerleyen dizide neler yaşanacağı da merak konusu ve şimdiden araştırılarak yeni hafta bekleniyor. Yemin 321. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 321. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Cavidan kaza sonrasında Emir tarafından konağa getirilmiştir. Songül ise Cavidan tehlikesini ortadan kaldırmanın yollarını aramaktadır. Bu ise hiç kolay değildir. Emir bunca zaman ayrı kalmanın verdiği üzüntüyle annesine farklı bir gözle bakar. Affetmesi belki şu an için makul görünmez ancak kalbi yumuşamıştır. Yemin’de bu akşam Kemal Masal’ın kendi kızı olduğu gerçeğini kabullenemez. Kumru ise Masal’ın gerçek babasının konağa gelmesini sağlar. Kemal onu karşısında görünce ne yapacak? Konağa beklenmedik bir misafir gelir. Feride’nin Almanya’dan teyzesi Emine, yeğenini ziyarete gelmiştir. Feride ile Emir’in evlendiğini bilen Emine gerçekleri öğrendiğinde bütün taşları yerinden oynatacaktır. Bu durum hiç de hoşuna gitmeyen Emine hemen kolları sıvar ve Feride’ye bir kısmet bulur. Feride teyzesine ne cevap verecek? Kemal gerçekleri kabul etmekte zorlanmaktadır ama Narin’in de desteği ile bu durumu kabullenir. Zamanı geldiğinde her şeyi Masal’a anlatmak üzere gerçek anne ve babasını aramaya koyulurlar. Masal’ın gerçek annesi ölmüştür ama babası hala hayattadır. Kumru’nun da yardımıyla Masal’ın gerçek babası konağa gelir. Bu ziyaret hiç de hayra alamet değildir. Her şeyin arkasından Kumru vardır. Kumru’nun hain planı nedir? Dİğer tarafta Masal'ın kendi kızı olmadığını öğrenen Kemal bu gerçeği kabullenmemekte ısrarcıdır. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 321. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 20 Mart 2021 Cuma günü yayınlanacak olan 321. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.