Yemin 341. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 29 Mayıs Cumartesi

Yemin 341. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 29 Mayıs Cumartesi
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olarak yayın hayatına devam eden Yemin'de bir hafta daha sona erdi. Kanal 7'nin sevilerek izlenen yapımında artık gözler yeni haftaya çevrildi. Feride'nin her geçen gün biraz daha ölüme yaklaştığı günlerin sona ermesini sağlamaya çalışan Emir'in çabası karşılık bulacak mı? . Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 341. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri haline getirdiği Yemin'de bugün yeni hafta bitti. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda bugün yine izleyiciler ekran karşısına kilitlendi ve yaşananlar ilgiyle izlendi. Bundan sonra ise gelecek hafta sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle Ümit'in Feride'ye yaptıklarının de merak konusu ve  araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birbirinden heyecanlı anlarıyla birlikte yepyeni bir böllüm daha seyircilerin karşısında olacak. Peki bundan sonra neler olacak? Yemin 341. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 341. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Emir ormanlık alanda bir kadın cesedinin bulunduğu haberini alınca yıkılır. Ceset Feride’ye mi ait? Ümit, Emir’in vazgeçmediğini öğrendiğinde deliye döner ve Feride’ye olan zulmünü arttırır. Cavidan, Ümit’in Feride’yi sıkıştırdığını görür. Ümit’i kızı rahat bırakması noktasında uyarır. Özlem ile Emir, haber alamadıkları Feride’nin peşine düşerler. Bu sırada ormanlık alanda bilekleri kesilmiş bir kadın cesedi haberi alan Emir ile Özlem büyük korku yaşarlar. Ormanlı alanda bulunan kadın Feride mi? Narin, Kemal’in bütün varlığını kaybettiğini öğrenir. Zaten riskli bir gebelik geçiren Narin, Kemal’in korktuğu gibi bir durum yaşamaz ve kocasına destek olur. Holdingde, Songül ile karşı karşıya gelen Narin ezilmeden dimdik karşısında durur. Kemal çıkışsız bir noktadadır ama Narin kocasına destek olup, başlarının üstünde bir çatılarının olmasının bir mutlu olmalarına yeteceğini söyler. Kemal bu kıymetli destekten sonra şimdi ne yapacak? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 341. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 341. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.