Yemin 342. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 30 Mayıs Pazar

Yemin 342. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 30 Mayıs Pazar
Türkiye'nin tek hafta sonu dizisi olarak yayın hayatına devam eden Yemin'de yeni bölüm başlıyor. Hafta finali ile izleyenlerin karşısın açıkacak olan yapımda yaşanacaklar yine izleyenleri televizyon karşısına kilitleyecek. Ümit ve Emir arasındaki amansız kovalamacanın nasıl devam edeyeceği merak konusu. Yemin 342. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Siz de diziye dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Yemin'de yepyeni bir hafta izleyicilerin karşısına çıkıyor. Tarhun ailelerinin başına gelenlerin ele alındığı dizide yaşanacaklar yine herkesi ekran başına geçirecek. Son bölümelrde yaşanan Ümit tehlikesinin giderek daha da tehlikeleşmesi Emir ve Feride'yi korkutur. Sonunda olanları itiraf etmek zorunda kalan Feride'nin ardından her şey Ümit'e çevrilmişti. Bu bölümde ise hayatını kaybetme ihtimali bulunuyor. Ayrıca Kemal'in evinde de kötü günler yaşanmaya devam edecek. Sonunda evinden de oldu. Ancak iyi günler de yakın. Melike tüm dengeleri değiştirecek. Yemin 342. bölüm izle seçeneklerini bu sayfada okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 342. bölüm özeti

Hastaneye kaldırılan Ümit hayati tehlikeyi atlatmıştır. Feride, Emir ve Özlem’in kapıdaki gergin bekleyişi sürmektedir. Feride’nin ifadesini almaya gelen polisler olan biteni dinlediklerinde beklenmedik bir şey olur; Feride kocası Ümit’i bıçaklayanın Emir olduğunu söyler. Ortamda büyük bir şok yaşanır. Feride neden böyle bir şey yaptı? Cavidan, yaşananlardan sonra Narin ile Kemal’i ziyarete gider ve bu durumda bir terslik olduğunu bir kez de o dillendirir. Öte yandan Hikmet’in ölmeden önce Songül’den boşanmak istediğini bilen Melike bu bilgiyi Kemal ile paylaşır. Şimdi Kemal’in eline büyük bir koz geçmiştir. Avukat ile Songül’ün karşısına dikilen Kemal nasıl bir hamle yapacak? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…

yemin 276. bölüm f ragmanı

yemin 274. bölüm fragmanı

yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 271. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 271. bölüm fragmanı
 

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 342. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 342. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

yemin emir


Yemin 343. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 343. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 342. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 343. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.