Yemin 347. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 19 Haziran Cumartesi

Yemin 347. bölüm izle | Youtube, Kanal 7, izle7.com, tek parça ve full izle - 19 Haziran Cumartesi
Türkiye'nin hafta sonu dizisi olarak yayın hayatına devam eden Yemin'de yeni bir bölüm heyecanı daha yaşanıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapım yine ilgiyle seyredilecek. Feride ve Emir'in adım adım zafere yaklaştığı dizide yaşanılacaklar da merak konusu ve bir an önce seyredilmek isteniyor. Kemal ve Narin'in yeni doğacak kızlarının başına bir şey gelecek mi? Yemin 347. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Siz de diziye dair yorumlarınızı yazabilirsi

Tüm heyecanıyla sezon finaline doğru giden Yemin'de yepyeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Tarhun ailesinin yaşadığı sınav her geçen an biraz daha sertleşir. Ümit son bölümde her şeyi itiraf etmiş ve Hikmet'İ öldürdüğünü söylemişti. Bu andan itibaren Emir'in tek amacı Ümit'in cezasını bulmasını sağlamaktır. Feride de onun en büyük yardımcısıdır. Narin ve Kemal de girdikleri bu mücadelede doğacak bebeklerinin cinsyetini öğrendikten sonra şoke eden bir gelişme yaşarlar. Diğer yandan Songül'ün çarkına çomak sokan Cavidan giderek acımasızlaşır. Yemin 347. bölüm izle seçeneklerini bu sayfada okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 347. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Emir ve Feride Ümit’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya çalışır. Fakat Ümit hiç beklemedikleri bir hamle yapar. Feride Ümit’in cezasını bulması için artık daha cesur olacaktır. Emir ile iş birliği içine giren Feride Ümit’in bütün suçlarının ortaya çıkması için elinden geleni yaparlar. Bu sırada artık Narin ile Kemal de bu konuya dahil olurlar. Narin bu süreçte çok önemli bir ipucuna ulaşır ama Ümit bunu da engeller. Kemal ile Emir beraber hareket edip Ümit’in karşısına çıkarlar, Emir öfkesini kontrol etmekte zorlanır. Ümit büyük bir plan yapar ve Feride’yi kaçırtır bu sırada Narin de farkında olmadan bu tuzağın içine düşer. Feride ile Narin Ümit’in elindedir. Ümit’in hain planı ne? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…

yemin 276. bölüm f ragmanı

yemin 274. bölüm fragmanı

yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 271. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 271. bölüm fragmanı
 

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 347. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 347. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

yemin emir


Yemin 348. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 348. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 347. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 348. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.