Yemin 347. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 19 Haziran Cumartesi

Yemin 347. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 19 Haziran Cumartesi
Türkiye'nin en çok seyredilen hafta sonu dizisi Yemin'de bir akşam daha sona erdi. Emir ve Feride ile Kemal ve Narin'in hayata karşı verdiği mücadelede yaşananlar yine izleyicileri ekran karşısına kilitlendi. Adım adım sezon finaline doğru giden dizide gelecek hafta neler olacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Emir ve Feride kavuşacak mı? Kemal ve Narin mutlu olabilecek mi? Yemin 347. bölüm özeti ve fragmanını haberimizde okuyabilirsiniz.

Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Yemin'de bir günün daha sonuna gelindi. Ümit'in yaptığı acımasızlıkların üstüne her geçen gün bir yenisini daha eklemesi izleyicileri hem üzüyor hem de kızdırıyor. Dizi 3. sezonuyla büyük bir ilgi görüp izlenmeye devam ederken gözler ise yeni bölüme çevrildi ve neler olacağı da merakla bekleniyor. Tarhun ailesinin evlerinde yaşanacaklar herkes tarafından bir an önce izlenmek yaşanıyor. Emir ve Feride'nin yanısıra Kemal ile Narin'in de mücadelesinin sürdüğü dizide adım adım finale doğru gidiliyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Yemin 347. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 347. bölüm özeti

Son bölümde hastaneden kaçan ve yeniden nezarete düşen Emir'i Ümit çektiği şikayetiyle kurtarmıştı. Ancak Emir babasına olanları öğrendikten sonra olayın peşine düşmeyi ve bunun hesbaını sormayı kafasyına koymuştur. Yaptığı oyunla da onu ayağına kadar getirir. Babası dahil Ümit’in öldürdüğü her masum için hesap sorar Emir. Ümit bir yolunu bulup kaçmaya çalışsa da Emir peşini bırakmaz ve ormanda tekrardan Ümit’i yakalar. Emir öfkesine yenilip katil mi olacak? Narin ve Kemal’in yeni iş yeri heyecanına başka bir heyecan katılır; bebeklerinin cinsiyeti. Narin doktor kontrolünde bebeğin cinsiyetini öğrenir ve Kemal’e güzel bir sürpriz hazırlar. Sır gibi saklanan bu bilgi sonunda Narin’in ellerindedir. Heyecan içinde bekleyen Kemal’in aklındaki tek soru; kız mı erkek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 347. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 20 Haziran 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 347. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.