Yemin 349. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 26 Haziran Cumartesi

Yemin 349. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 26 Haziran Cumartesi
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarındaki dizilere kafa tutmayı başaran Yemin'de bir hafta daha sona erdi. Emir ve Feride'nin Ümit'e karşı verdiği mücadelede girdikleri sınav her geçen an biraz daha acımasızlıkla onları sınamaya devam eder. Narin ve Kemal de onlara destek verebilmek adına canlarını siper edeceklerdir. Ancak Ümit'in pes etmeye niyeti yoktur ve her şeyin sınırını zorlamaktan çekinmez. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 349. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7 ekranlarının ve televizyon dünyasının tek hafta sonu dizisi Yemin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Ümit'i yenebilmek adına ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Emir ve Feride her defasında düşmanlarının bir adım önde olmasından dolayı artık sıkılmıştır. Hedefleri elde edecekleri bir kanıtla birlikte onu hapse göndermektir ancak Ümit burada en kurnaz planlarını ortaya koyar. Önce Narin'in ardından da hemşirenin telefonundan görüntüleri yok ettirir. Feride ve Narin'i kaçırtıp Emir'i ayağına getirir. Burada Feride ve Emir'i bir araca kilitleyerek bomba düzeneği kurar. Patlayan bomba sonrasında ikilinin sağlık durumu da merak edilmektedir. Adım adım sezon finaline doğru gidcek yapım yine herkesi televizyon başına kilitleyecek. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 349. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 349. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Ümit Narin’i serbest bırakıp Emir’in peşine düşer. Feride ile Emir’i öldürmek isteyen Ümit başarılı olabilecek mi? Ümit, Narin’i bırakır çünkü asıl hedefinde Emir vardır. Emir’i de Feride ile beraber tutsak eden Ümit, onları öldürmek isterken zevk almanın peşindedir. Ümit’in elinden kurtulan Narin, onları bulunması için elinden geleni yapar ama onun için de her şey çok zordur. Ümit kedinin fare ile oynadığı gibi Emir ve Feride ile oynamak istemektedir. Hazırlattığı bomba düzeneği ile Feride ile Emir’i bir arabada ölüme terk eder. Emir, bu düzeneği çözüp kendisini ve Feride’yi ölümden kurtarabilecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de… Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yemin üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Reyhan’ın ölümünden sonra toparlanamayan Emir’in zorlu yaşam savaşı Yemin ile ekrandaki yerini alıyor. Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla hafta sonu 19:00’da sevenleriyle buluşuyor. üyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt buluyor. Karısının ölümünden sonra Emir hayattan kopmuş bir halde savrulmaktadır. Oğlunu bile görmek istemeyen Emir’in artık yaşamak için bir amacı kalmamıştır. Masum bir bebeğin varlığının bile değiştiremediği Emir’in hayatına hiç ummadığı anda biri girer. Peşinde büyük bir sırla gelen bu davetsiz misafir hem bebeğin hem de Emir’in yaralarını sarabilecek mi? Narin, arkadaşının ölümünden sonra yetim kalmış bebeğe kol kanat germiştir. Bu süre zarfında Kemal ile Narin kendi mutluluklarını ikinci plana koyar. Zamanı gelip bebek, Tarhun konağına geri döndükten sonra iki aşık artık mutluluk adına büyük bir adım atarlar. Narin ile Kemal mutluluğa giden bu yolun henüz başındayken beklenmedik bir şey olur ve Narin’in geçmişinden biri kapılarını çalar. Birbirini deliler gibi seven iki aşık zor günleri aşabilecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 349. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 26 Haziran 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 349. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.