Yemin 350. bölüm final özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 27 Haziran Pazar

Yemin 350. bölüm final özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 27 Haziran Pazar
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olarak 3. sezonun da sonuna gelen Yemin'de artık final zamanı. Birbirinden güçlü oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapım, aylardır süren maratonun ardından yarın son kez ekranlara gelecek ve izleyicilerin karşısına çıkacak. Ümit ve ona karşı mücadele veren Tarhun ailesinin arasındaki rekabetten kimin kazanarak çıkacağı merak konusudur. Peki, yarın neler olacak? Yemin 350. bölüm final özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adından söz ettiren Yemin, geçen senenin yaz aylarından itibaren sürdürdüğü haftalık yayın maratonuna noktayı yarın koyuyor. Reyhan'ın çocuğunu getirebilmek adına kendi candan vazgeçmesi ve akabinde Feride'nin konağa gelmesi ile başlayan olaylar silsilesi 27 Haziran Pazar günü son bulacak. Herkesin büyük bir beğeni ile izlemesine rağmen bir türlü istediği keyfi alamadığı yapımın gelecek sezon da devam edip etmeyeceği merak konusu. Ancak öncelikle final bölümü. Depodan kurtulduktan sonra Ümit'i adalete teslim eden Feride ve Tarhun ailesi, mahkemede hesaplaşır. Ümit cezaevine gönderilir. Yaptığı ve yapmaya planladığı tüm kötülüklerin cezasını çekmek için artık demir parmaklıklar ardındadır. Kısa sürede flaş bir haber konağa gelir. Peki, yarın neler olacak? Yemin 350. bölüm final özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 350. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Ümit’in ölümü herkese şok etkisi yapar. En büyük travmasıyla yüzleşen Emir, Reyhan’ın mezarına gider. Emir ve oğlu Yiğit’i bundan sonra neler bekliyor? Ümit’in intihar haberi gelir. Bu haber konakta bomba etkisi yapar. Feride ve Ümit’in zulmüne uğramış birçok kadın için onsuz bir dünyada nefes alma fikri rahatlatıcıdır. Öte yandan Songül, Hikmet’in ölmeden önce kendisine çok büyük bir miras bıraktığını söyler. Konak ahalisi ise Songül’den duydukları karşısında şok olurlar. Emir ise yaşanan onca badireden sonra artık büyük travmasının üstesinden gelmiştir. Emir ilk kez Reyhan’ın mezarına gider; onu ve kendisini affettiğini söyleyip rahat uyumasını söyler. Emir oğlu Yiğit ile beraber bundan sonra nasıl bir hayata yelken açacak? Narin ile Kemal ise bütün kötü günleri geride bırakmışlardır. Songül’ün büyük haberine rağmen Kemal karısını mutlu etmek için yeni sürprizler peşindedir. Hamile olan Narin ile çok sevdiği kocasını şimdi bambaşka bir hayat beklemektedir. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de… Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yemin üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Reyhan’ın ölümünden sonra toparlanamayan Emir’in zorlu yaşam savaşı Yemin ile ekrandaki yerini alıyor. Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla hafta sonu 19:00’da sevenleriyle buluşuyor. üyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt buluyor.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 350. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 27 Haziran 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 350. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.