Yemin 351. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 17 Eylül 2021 Cuma

Yemin 351. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 17 Eylül 2021 Cuma
Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemin'de yeni sezon başlıyor. Birbirinden önemli oyuncuları kadrosunda bulunduran ve yeni bir baş rol oyuncusunun da dahil edildiği dizide yaşanacaklar şimdiden merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Emir Tarhun'un bundan sonrasındaki mücadelesi sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? Yemin 351. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'de başladığı yayın hayatında Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adından söz ettiren Yemin, yeni sezonuyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Tarhun ailesinin başına gelen olayların ele alınmaya devam edildiği bölümlerde Emir yepyeni bir hayata başlar. Karşısına Feride sonrasında bir peri kızı çıkacaktır ve bundan sonra hayatı farklı yönlere doğru yol alacaktır. Kemal ve Narin'in çocuk heyecanının ardından ailenin genişleyecek olması herkeste yeni bir heyecan yaratır. Masal kardeşi, Narin ilk defa anne, Kemal ise ikinci kez baba olmanın sevincini yaşar. Peki,yeni bölümde neler olacak? Yemin 351. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 351. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yemin, dördüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. Yemin dizisi 17 Eylül Cuma günü dördüncü sezonun ilk bölümüyle 21.15’te, Cumartesi- Pazar ise 19.00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında olacak. Yaşadığı zorlukları geride bırakmaya çalışan Emir, yeni bir hayata adım atar. Oğlu Yiğit’le birlikte ailesini de alıp şehirden uzak bir çiftliğe yerleşir. Emir, eski hesapların tümünü kapatmış dingin bir hayat sürmektedir. Kentten uzak yeni çiftlik hayatı, baba oğul arasında çok güçlü bir bağ oluşturmuştur. Yiğit doğa ile haşır neşir, mutlu bir çocuktur.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 351. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 27 Haziran 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 351. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.