Yemin 365. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 17 Ekim Pazar

Yemin 365. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 17 Ekim Pazar
Karamel Yapım'ın dördüncü sezonunda da yoluna devam eden Yemin'de heyecan sürüyor. Hikayenin kahramanları Emir ve Gülperi'nin evliliklerini duyurması sonrasında yaşanılanlar merak konusu. Tarhunların ailesinin başından belalar eksik olmuyor. Mert yurda gitmemiştir ve sonrasında olanlar Kemal ile Narin'i harekete geçirir. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 365. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olmaya devam eden Yemin'de hafta tamamlanıyor. Emir ve Gülperi'nin attıkları imzayı yeniden resmileştirmek adına herkese ilan etmeleri birçok sorunu da beraberinde getirir. İlk olarak Tülay'ın elbise oyunu. Diğer yandan komşunun hadsizlikleri. Ayrıca Cavidan'ın huzursuzluğu. Ama ikisi de umutludur. Özellikle Emir. Çiçek uzattığı Gülperi'den ışık bekler. Diğer yanda da Kemal ve Narin, Mert'in yuerda yerleşmediğini öğrenince şok yaşar. Ardından da gerçeklere doğru yelken açılır. Narin, Kemal'in Mert'i neden gönderdiğini öğrenebilecek mi? sorusu günün en çok merak edilenleri arasındaki yerini aldı. Yemin 365. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 365. bölüm özeti

Emir ve Tarhun ailesinin sakin hayatları, dünyalarına giren bir “Peri Kızı” ile değişir. Çocukluğu işkencelerle geçen, bu yüzden insanlara yaklaşmaktan ürken bu peri kızının yolu Emir ile kesiştiğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Emir hayatını alt üst eden bu yabani kızla nasıl baş edecektir? Gülperi, hiç bilmediği bu yabancı dünyaya ayak uydurabilecek midir? Öte yandan Narin ile Kemal, Hikmet’in yadigarı Tarhun Konağı’na yerleşmişlerdir. Geçen zamanda büyük badireler atlatan iki aşığın artık aşklarını doyasıya yaşadıkları mutlu, huzurlu bir yuvaları vardır. Kemal, holdingdeki görevine geri dönmüş, Narin ise mesleğini başarıyla sürdürmeye devam etmektedir. Ne var ki; Narin’in gireceği zor bir ameliyat, sakin geçen onca yıldan sonra bazı taşları yerinden oynatır. Narin ile Kemal’in aşkını yeni, zorlu bir sınav beklemektedir. Dördüncü sezonda Yemin izleyicilerini hangi sürprizler bekliyor? Yemin dizisi Cuma 21:15’te, Cumartesi-Pazar 19:00’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında…


setenay süer

yemin 276. bölüm f ragmanı

yemin 274. bölüm fragmanı

yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 271. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 271. bölüm fragmanı
 

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı

yemin emir





 

Yemin oyuncuları

Setenay Süer, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.