Yemin Gülperi Setenay Süer kimdir? Kaç yaşında, evli mi ve Instagram hesabı

Yemin Gülperi Setenay Süer kimdir? Kaç yaşında, evli mi ve Instagram hesabı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak 4. sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Yemin için sabırsız bekleyiş sürüyor. Seyircilerin büyük bir ilgi ile takip ettiği diziye bu sezon katılacak isimlerden biri de Setenay Süer oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Yemin dizisinde Gülperi karakterini canlandıracak olan Setenay Süer kimdir? Kaç yaşında, evli mi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile üç sezon boyunca izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Yamin'de son olarak Cansu Tuman baş roldeydi. Kısa bir süre sonra başlayacak yeni sezonla birlikte kadroya dahil olacak isimlerden biri de açıklandı. Buna göre daha önce adı yapım ile de anılan ancak transferi gerçekleşmeyen Setena Süer, Gülperi karakteriyle Emir'in hayatına girecek yeni kadını canlandıracak olan başarlı oyuncu hakkındaki araştırmalar da başladı. Özge Yağız'ın ardından yeni bir oyuncuyla daha yola çıkacak yapımın performansı da sabrısızlıkla bekleniyor. Peki, Setenay Süer kimdir? Kaç yaşında, evli mi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Setenay Süer kimdir?

Bu sezon Yemin'de boy gösterecek olan güzel oyuncu hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Ancak kendisi ile ilgili pek detay bulunmamaktadır. Sadece son olarak Kuaförüm Sensin'e katıldığı dönemde ekranlarda yer almıştı. Aslen Kütahyalı olan Setenay üniversite hayatında avcılık ve yaban hayatı bölümü öğrencisi. Bölümünü çok sevdiğini söyleyen genç oyuncu orman mühendisliği okuduğunu da ifade etti. Yemin ile birlikte yepyeni bir deneyime hazırlanıyor.


setenay süer


Yemin Dizisi Gülperi Kim? Setenay Süer Kimdir?

Yemin Gülperi gerçek adı nedir? Yemin dizisinde Gülperi karakterini Setenay Süer isimli oyuncu canlandırmaktadır. Dizideki rolünün Emir Tarhun ile birlikte aşk yaşayacak olması üzerine yazıldığı tahmin ediliyor. Cansu Tuman'ın oynadığı Feride karakterinin ardından Setenay Süer'in izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağı ve benimsenip benimsenmeyeceği merak konusu.


Setenay Süer'in oynadığı diziler ve filmler


Setenay Süer ekranlara yabancı değil. Bir cast ajansına bağlı ve bugüne kadar dizi ve filmlerde oynadı. Yer aldığı projeler; Deli Gönül (2017), Ufak Tefek Cinayetler (2017) Mehmed: Bir Cihan Fatihi (2018) ve Kayhan (2018).


 


Setenay Süer IMDB


Güzel modelin dünyaca ünlü film, dizi ve oyuncular hakkında yorumların yapılıp puanlar verildiği portalı IMDB'de de profili mevcut. IMDB'de yer alan bilgilere göre Setenay Süer, Ufak Tefek Cinayetler'in 29. bölümünde, Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisinde 4,5 ve 6. bölümlerde, Deli Gönül dizisinde de 8. bölümde oynadı. Ayrıca Kayhan'da da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum