Yemin (Meltem) Hatice Öztürk kimdir? Instagram hesabı

Yemin (Meltem) Hatice Öztürk kimdir? Instagram hesabı
Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Yemin'e yeni bir transfer daha geldi. Fenomen yapıma bu haftadan itibaren Meltem karakteri eklendi. Güzel oyuncu Hatice Öztürk artık dizi kadrosunda yerini alacak. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor ve bilgileri öğrenilmek isteniyor. Yemin Meltem kimdir? Gerçek adı ne? Hatice Öztürk kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle seyredilen Yemin'de yeni hafta başladı. 4. sezonunda yoluna devam eden başarılı yapıma yapılan transferlerin ardından bir isim daha katıldı. Meltem karakterine can verecek isim Hatice Öztürk olarak açıklandı. Güzel oyuncuyu ekranlarda gören izleyiciler de araştırmalarda bulunarak kendisi hakkındaki blgiler öğrenilmeye çalışılıyor. Peki, Yemin (Meltem) Hatice Öztürk kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Yemin Meltem kimdir?

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'e bu sezon katılan Meltem karakteri için ilk dakikadan itibaren olumsuz görüşler yazılmaya başladı. Sebebi ise Kemal Tarhun ile Narin Tarhun arasındaki aşka musallat olması. Kemal'i Narin'in elinden almaya çalışacak olan Meltem'in yapacakları birçok belayı da beraberine getirecektir. Mert'in ablası olması kozunu iyi kullanan Meltem'in dizide uzun süre kalop kalmayacağı merak konusu.


yemin meltem hatice öztürk


 

Hatice Öztürk kimdir?

Daha önce hiçbir dizi deneyimi bulunmayan Hatice Öztürk 1998 tarihinde doğdu ve 24 yaşındadır. Kendisi bir projede ilk defa bir dizide yer aldı. Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'de artık Meltem karakterini canlandıracak. Saklambaç: Ölüm Zamanı filminde oynayan Hatice Öztürk'ün okul hayatı devam ediyor. Beslenme ve diyetetik alanında öğrenim görüyor.

yemin meltem hatice öztürk

Hatice Öztürk Instagram hesabı @haticeeoztrrk'tür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.