Yeni Malatyaspor Gaziantep FK maçı Bein Sports 2 canlı izle

Yeni Malatyaspor Gaziantep FK maçı Bein Sports 2 canlı izle
Süper Lig'de 3. hafta heyecanı devam ediyor. İki Güneydoğu Anadolu temsilcisi ve komşu şehir karşı karşıya geliyor. Günün ilk karşılaşmalarından biri olan Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK kozlarını Malatya'da paylaşacak. İki güçlü ekibin mücadelesinde alınacak sonuç da şimdiden merak konusu. Taraftarlar takımlarını desteklemek, futbol severler ise oyundan keyif alabilmek adına kıran kırana geçmesi beklenen maçı izlemek üzere yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. Yeni Malatyaspor Gaziantep FK maçı Bein Sports

Süper Lig'de 3. hafta heyecanı devam ediyor. İki Güneydoğu Anadolu temsilcisi ve komşu şehir karşı karşıya geliyor. Günün ilk karşılaşmalarından biri olan Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK kozlarını Malatya'da paylaşacak. İki güçlü ekibin mücadelesinde alınacak sonuç da şimdiden merak konusu. Taraftarlar takımlarını desteklemek, futbol severler ise oyundan keyif alabilmek adına kıran kırana geçmesi beklenen maçı izlemek üzere yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. Yeni Malatyaspor Gaziantep FK maçı Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Yeni Malatyaspor Gaziantep FK maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:15'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.
 

Yeni Malatyaspor Gaziantep FK maçı öncesi OPTA istatistikleri

Yeni Malatyaspor'un şu an Süper Lig'de yer alan takımlar arasında mağlup edemeden en fazla karşılaştığı rakibi Gaziantep FK (3B 1M).
Yeni Malatyaspor'a konuk olduğu iki Süper Lig maçını da kaybetmeyen Gaziantep FK (1G 1B), geçen sezon bu statta oynanan karşılaşmada iki kez öne geçmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılmıştı.
Geçen hafta Göztepe'yi deplasmanda 1-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor, en son Ocak 2021'de üst üste iki galibiyet alabildi.
Süper Lig'de oynadığı son maçta Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Gaziantep FK, Nisan 2021'den bu yana üst üste iki karşılaşmadan puanla ayrılamıyor (2G 3B 6M).
Bu sezon evinde oynadığı ilk maçta Trabzonspor'a 5-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de mücadele ettiği daha önceki dört sezonun da ilk iki iç saha karşılaşmasında en az bir galibiyet aldı.
2021/22 Süper Lig sezonunda en düşük pas yüzdesine sahip takım olan Gaziantep FK (%74.9), geçen sezonu da %77.2'lik yüzdeyle son üç sırada tamamlamıştı.
Yeni Malatyaspor forması giyen Adem Büyük'ün geçen sezon iki Süper Lig maçında da gol attığı iki takımdan biri Gaziantep FK'ydı (Hatayspor ile birlikte).
Geçen hafta Göztepe deplasmanında Yeni Malatyaspor'a 3 puanı getiren golü atan Benjamin Tetteh, en son Ağustos-Eylül 2018 arasında üst üste 2+ karşılaşmada fileleri havalandırabildi (Sparta Prag formasıyla 3 maç).
Gaziantep FK forması giyen Papy Djilobodji, Yeni Malatyaspor'a rakip olduğu son iki Süper Lig maçında birer gole doğrudan katkı sağladı (1 gol & 1 asist).
Yeni Malatyaspor'a rakip olduğu ilk iki Süper Lig maçını kazanan Erol Bulut (Alanyaspor), son karşılaşmada rakibine evinde 3-0 mağlup oldu (Fenerbahçe).



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.