Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Ülkemizi Avrupa'da temsil eden ve son olarak Molde FK'yı eleyerek Roma'nın rakibi olan Trabzonspor, Süper Lig macerasına Malatya'da başlıyor. Birbirinden önemli yıldızları transfer ederek kadrosuna Cornelius, Hamsik, Gervinho ve Bruno Peres gibi isimleri katan Fırtına'da tek hedef galibiyet. Abdullah Avcı ve öğrencileri sarı siyahlı ekip karşısında kazanıp evinde İtalyan devi ile oynayacağı mücadele öncesinde moral depolamak amacında. Milyonların ekran başına kilitleneceği karşılaşmaya dair yayın bilgileri

ülkemizi Avrupa'da temsil eden ve son olarak Molde FK'yı eleyerek Roma'nın rakibi olan Trabzonspor, Süper Lig macerasına Malatya'da başlıyor. Birbirinden önemli yıldızları transfer ederek kadrosuna Cornelius, Hamsik, Gervinho ve Bruno Peres gibi isimleri katan Fırtına'da tek hedef galibiyet. Abdullah Avcı ve öğrencileri sarı siyahlı ekip karşısında kazanıp evinde İtalyan devi ile oynayacağı mücadele öncesinde moral depolamak amacında. Milyonların ekran başına kilitleneceği karşılaşmaya dair yayın bilgileri de merak konusu. Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı canlı izle bağlantısı ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.



Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:15'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.

trabzonspor molde uefa konferans ligi

 

Yeni Malatyaspor Trabzonspor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.


Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de ilk kez boy gösterdiği 2017/18'den bu yana en fazla mağlup olduğu iki takımdan biri (6; Beşiktaş ile eşit) ve en fazla gol yediği (16) rakibi Trabzonspor.
Yeni Malatyaspor'a konuk olduğu ilk iki Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden Trabzonspor, daha sonraki iki ziyaretinden de 2+ gollük galibiyetlerle döndü.
Süper Lig'de mücadele ettiği dört sezonun üçüne üçer gollü galibiyetlerle başlayan Yeni Malatyaspor, sadece geçen sezona 3-0'lık Fatih Karagümrük mağlubiyetiyle girdi.
Süper Lig'in son beş sezonunda da çıktığı ilk deplasman maçını kazanamayan Trabzonspor (3B 2M), en son 2015/16'daki ilk dış saha karşılaşmasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.
Deplasmanda oynadığı son 17 Süper Lig maçında yenilmeyen Trabzonspor (8G 9B) bu karşılaşmadan mağlup ayrılmazsa, lig tarihindeki en uzun ikinci serisini egale edecek (2005'te 18 maç).
Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımlara rakip olduğu son altı maçın beşini kaybeden Yeni Malatyaspor (1B), bu süreçteki tek puanını Nisan 2021'de Fenerbahçe'yi konuk ettiği karşılaşmada aldı (1-1).
Süper Lig'de geçen sezonu en fazla gol atan yerli oyuncu olarak tamamlayan Adem Büyük (17), kariyerinin en yüksek sayısına ulaşmıştı. Bu gollerin dokuzunu penaltıdan kaydeden Adem, 2020/21'de Trabzonspor'a attığı tek golü de bu şekilde bulmuştu (Eylül 2020'de).
Süper Lig'in son iki sezonunda da 10+ gol atan iki oyuncudan biri olan Anastasios Bakasetas (Mustapha Yatabare ile birlikte), Yeni Malatyaspor'a rakip olduğu son üç maçın ikisinde fileleri birer kez havalandırdı.
Yeni Malatyaspor'a rakip olduğu son beş maçta beş golde pay sahibi olan Anthony Nwakaeme (4 gol & 1 asist), son üç karşılaşmada birer gol sevinci yaşadı. 2007/08 sezonundan bu yana bordo-mavili formayla aynı rakibe karşı üst üste dört Süper Lig maçında fileleri havalandırmayı başaran tek yabancı oyuncu Oscar Cardozo (vs Mersin İdmanyurdu).
Trabzonspor'un başında çıktığı 16 deplasman maçını da kaybetmeyen Abdullah Avcı, lig tarihinde bordo-mavili ekip ile 17+ maçlık seri yakalayan üçüncü teknik direktör olmak istiyor (20; Ahmet Suat Özyazıcı & 17; Ziya Doğan).

trabzonspor molde uefa konferans ligi


Yeni Malatyaspor Trabzonspor muhtemel kadrolar

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Muhammed, Awuku, Semih, Hafez, Buğra, Nshimirimana, Cengizhan, Aabid, Haqi, Tetteh

Trabzonspor: Uğurcan, Serkan, Edgar, Hugo, Peres, Berat, Hamsik, Bakasetas, Gervinho, Nwakaeme, Djaniny
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.