Yine o geldi! Gelinim Mutfakta Yağnur İşçiler kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Yine o geldi! Gelinim Mutfakta Yağnur İşçiler kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Bugün başlayan bölümleri ile 4. sezonuna merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da yarışacak isimler de merak konusuydu. Gelin ve kayınvalideler arasında daha önce tanıdığımız bir takım programda boy gösterecek. Yarışmada fenomen haline gelen Yağnur Dalkara İşçiler yine altın mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Yağnur İşçiler kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Fatih Ürek ile başlayan yayın hayatında Onur Büyüktopçu ve Seda Sayan ile 3 sezonu geride bırakan Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir dönem daha başlıyor. Demet Akalın'ın sunumuyla yemeklerini yapacak gelinler ve puanlarını verecek olan kayınvalideler arasındaki rekabet sabırsızlıkla bekleniyor. Gelinler arasında tanıdık bir isim var. Daha önce adından söz ettirmiş ve onlarca altın kazanmış bir gelin. Peki, Gelinim Mutfakta Yağnur İşçiler kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Gelinim Mutfakta Yağnur İşçiler kimdir?

Aslen Arnavut göçmeni olan ve Manisa'da yaşamını sürdüren Yağnur, 12 senelik evli. 1 erkek 2 kız çocuğu olan Yağnur, ilk günden rakiplerinin kendinden korkması gerektiğini söyledi.

gelinim mutfakta yağnur işçiler fotoğrafları

Yağnur Dalkara İşçiler Instagram hesabı

Progrmada fenomen haline gelen ve yüz binlerce kez izlenen Yağnur Dalkara İşçiler'in sosyal medya hesapları da oldukça popüler. Kendisini 211 bin kişi takip ediyor. Instagram hesabı @yagnur_sclrr'dir.


Yağnur Dalkara İşçiler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.