Zeynep Billur Uludağ'dan Bilge Öğüt'e: 'Gelsin evimde çalışsın, ona iş veriyorum'

Zeynep Billur Uludağ'dan Bilge Öğüt'e: 'Gelsin evimde çalışsın, ona iş veriyorum'
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan tüm hızı ile sürüyor. Hafta ortasında Bilge Öğüt yarışacak ve puanlarını alacak. Yayınlanan fragmana yine Zeynep Billur Uludağ damga vurdu. Güzel yarışmacı rakibi hakkında menüyü yetiştirememesi halinde kendi evinde iş vereceğini dile getirdi.

TV8'in başarılı programı Yemekteyiz'de pazartesi günü başlayan 23'üncü hafta doludizgin devam ediyor. Maysa'dan sonra Mehmet bugün puanlarını aldı ve yarın yarışacak isim olarak Bilge açıklandı. Kendisine tanınan sürede yemeklerini hazırlayıp ardından rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak Öğüt, zor bir sınav verecek. Özellikle de iki gündür Zeynep Billur Uludağ ile. Şu ana kadar dominant karakteri ile öne çıkan Uludağ yine kendine has yorumlarla güne damga vuracak. Yarışmanın yeni bölümünde menüyü yorumlarken dikkat çeken ifadeler kullandı.


 

'Gelsin iş vereceğim'

Yarışmacılara 2.5 saatlik süre verilen formatta zaman zaman yemeklerin yetiştirilmediğine şahitlik edilmişti. Menüyü gören ve vasat olduğunu dile getiren Zeynep Billur Uludağ, rakibini adeta topa tuttu. 'Eğer bu menüyü de yetiştiremezse gelsin benim evimde çalışsın. Ona iş veriyorum' dedi. Bu sözlerin ardından Bilge'nin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu ama masada bir bomba daha patladı.

zeynep billur uludağ
 


 

'Ben bunu nasıl yiyeyim?'

Rakibi Bilge'nin evine konuk olarak geldikten sonra mutfağını kontrol etmeye giden Zeynep Uludağ dolap içlerini de kontrol etti. Bulduğu bir bez sonrası da 'İnsan bunu bir yıkar' sözleriyle kameraya yaklaştı. Ardından masada 'Bu manzarayı gördükten sonra yemeği nasıl yiyebilirim' siteminde bulundu. Bilge ise mutfakta 'İzin verdim diye mutfak dolaplarımı açamazsın' demekle yetindi.

Dopdolu bir gün daha seyircileri bekliyor.

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.