Zeynep Billur Uludağ rakibi Bilge'ye meydan okudu: Cumaya kadar kabusun olacağım

Zeynep Billur Uludağ rakibi Bilge'ye meydan okudu: Cumaya kadar kabusun olacağım
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ikinci günü başlıyor. Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesinde bugün mutfağa girecek isim Mehmet olarak açıklandı. Programa ise Zeynep Billur Uludağ'ın sözleri damga vurdu. Güzel yarışmacı rakibi Bilge karşısında adeta gövde gösterisi yaptı.

Zuhal Topal'ın sunumuyla dün 23'üncü haftasına merhaba diyen Yemekteyiz'de dün Maysa Kaya puanlarını almıştı. Bugün ise Mehmet yarışacak. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede zarfında yemeklerini en iyi şekilde hazırlayıp masaya getirebilmek adına çaba gösterecek. Bu nedenle de işini doğru ve hızlı yapmak zorunda. İlk günde olduğu gibi bugün de yine Zeynep Billur Uludağ konuşulacak. Uludağ, rakibi Bilge'ye "kabusun olacağım" sözleriyle meydan okudu.


 

Önce kabus tehdidi ardından azarlama!

Mehmet'in yarıştığı günde menüyü değerlendiren Zeynep Billur Uludağ; "Konu Mehmet olunca beklentimi yüksek tutamıyorum. İnşallah beni yanıltır" yorumunda bulundu.

Sofrada ise neredeyse kıyamet kopuyordu. Güzel yarışmacı rakibi Bilge'ye; "Zaten kabusun olacğaım cumaya kadar" dedi ve vücut dili ile de bunu onaylayarak suyunu içti.

Bilge Öğüt buna karşılık olarak kendi gününden sonra yapacağı yorumlarla misilleme gerçekleştireceğini ima etti ama Uludağ rakibini "Yemeğini ye Bilge, hadi" sözleriyle azarlar tarzda konuştu.

Dopdolu bir gün daha seyircileri bekliyor.


zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ


Zeynep Billur Uludağ kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yayınlanan 111. bölümünde tanıtılan Zeynep Bikkur Uludağ 32 yaşında. Anaokulu öğretmenliği yapmasına rağmen daha sonrasında mimarlık eğitimi aldı ve iç mimarlık yapıyor. Bunun yanı sıra yaşadığı lüks hayat ve sahip olduğu ZBU plakalı araçlarla dikkat çekiyor. Şu ana kadar 9 bin civarında takipçisi bulunan güzel yarışmacı dünden bu yana 10 binin üzerine çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.