Zuhal Topal'la Sofrada 15 Ocak Cuma puanları | Esra Bodur kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada 15 Ocak Cuma puanları | Esra Bodur kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Sofrada 15 Ocak Cuma günü yarışan Esra Bodur hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? sorusunun cevabı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Pazartesi gününden itibaren rakibelerinin mutfağa girdiği güzel yarışmacı bugün kendisini ilk sıraya yerleştirecek ve 15 bin liranın sahibi yapacak performansa imza atmak istiyor. Zuhal Topal'la Sofrada 15 Ocak Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

15 Ocak Cuma yarışmacısı Esra Bodur hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada bugün Esra Bodur yarışacak. Zuhal Topal’la sofrada 15 Ocak Cuma puanları eşinden boşanmış ve 1 çocuk annesi Esra Bodur'nün yemeklerine gidecek. Esra Bodur bugün kaç puan aldı? 15 Ocak Cuma Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Soruların cevaplarını detaylı olarak haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. 15 Ocak Cuma Zuhal Topal’la Sofrada Puanları yetişmeyen masaya gidecek. Kaynanalar ilk başta masasında eksikleri bulunan Esra'ya düşük vermeyeceğini dile getirirken puanlama kısmına bir çoğu düşük vermek için ellerinden geleni yaptılar.



Esra Bodur'un menüsü

Bugün haftanın son gününde İzmirli gelin Esra Bodur ve Semra Bodur'un hazırlayacağı menü kayınvalidelerin karşısında olacak. Esra Bodur bir hayli iddialı. Menüsünde de bunu gösterdi. Haftanın lezzeti olarak belirlenen pasta ile birlikte menüsünü birleştirecek güzel yarışmacının perofrmansı da şidmiden merak konusu. İşte Esra Bodur'nün menüsünde yer alanlar;










 

Zuhal Topal'la Sofrada Esra Bodur kaç puan aldı?

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Esra Bodur'un performansı cuma günkü kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Esra Bodur'un ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.

Zuhal Topal'la Sofrada 15 Ocak Cuma puan tablosu
Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.