Zuhal Topal'la Sofrada 18 Kasım Çarşamba fragmanı izle - 478. bölüm

Zuhal Topal'la Sofrada 18 Kasım Çarşamba fragmanı izle - 478. bölüm
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da neler yaşanacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Beş gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde sıra yarına geldi. Yarışmacılar ise ​​​​​​​Ezgi Zeynep Deniz ve kayınvalidesi Deniz Karaöz. Zuhal Topal'la Sofrada 18 Kasım Çarşamba fragmanı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 18 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan 478. bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'nin fenomen yarışmasında ilk gün yarışan Çiğdem Özkan'ın ardından gözler bugün Eda Uzun ve Rabiye Halezeroğlu'ndaydı. Kendi günlerini geçiren ve Alman mutfağını Türk sofraları karşısına çıkaran ikili de puanlarını artık. Sıra yarına geldi. Haftanın en genç yarışmacısı Ezgi Zeynep Deniz ile kayınvalidesi Deniz Karaöz yarışacak.


Ezgi Zeynep Deniz kimdir?

Bu haftanın en genç gelini. 19 yaşında ve henüz 6 aylık evli. Samsun Bafralı. Duygusal ama bir o kadar da eğlenceli. Damarına basılırsa çabuk sinirleniyor.

ezgi zeynepd eniz


 


Deniz Karaöz kimdir?

Zor zamanlar geçirdi. Kendi gününde bunları anlatacak. Yayınlanan fragmanda da herkesi ağlattı. Ama hayata tutunan ve renkli bir kişiliğe sahip kendisi.


Zuhal Topal'la Sofrada 478. bölüm fragmanı

Yemeklerdeki lezzetleri sofralara taşıyan programda eğlence ve gerilim eksik olmayacak. Ancak Deniz Karaöz'ün anlatacakları herkesi ağlatacak. Dopdolu bir içeriğe sahip bölüm sizleri bekliyor. Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü kendi saatinde izleyicilerin karşısındaki yerini alacak.

Zuhal topal'la sofrada çiğdem

Zuhal topal'la sofrada eda uzun

Zuhal topal'la sofrada ezgi zeynep deniz

Zuhal topal'la sofrada kübra övgün

Zuhal topal'la sofrada elif katırcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.