Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak Cuma puanları | Hatice Kumaş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı

Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak Cuma puanları | Hatice Kumaş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı
Çok sevilen bölümleriyle ekranlarda uzun süredir yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha bitiyor. Pazartesi günü Beyzanur Alptekin ile başlayan maraton bugün Hatice Kumaş ile tamamlanacak.

Çok sevilen bölümleriyle ekranlarda uzun süredir yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha bitiyor. Pazartesi günü Beyzanur Alptekin ile başlayan maraton bugün Hatice Kumaş ile tamamlanacak. 23 yıllık gelin olan Kumaş'ın yapacağı yemekler, hazırlayacağı menü ve alacağı puanlar da merak konusu. İzleyiciler de bu önemli günde araştırmalarını yaparak doğru sonuçları elde etmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Kumaş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Sof

Türkiye'nin hafta içi günlerinde yayınlanan gelin ve kayınvalide yarışmasları arasında en çok izlenenler arasında yer alan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Pazartesiden bu yana devam eden yarışta bugün hünerlerini sergilemek üzere mutfağa girecek ve kollarını sıvayacak isim ise Hatice Kumaş. Duygu Yeşiltaş'ın ardından gözler genç gelinde. Elinin hamaratlığını göstermek ve 15 bin lirayı kazanmak amacıyla mutfağa girecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Kumaş hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? 22 Ocak Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Kumaş yemekleri ve menüsü

Bugün villanın mutfağına girerek en yüksek puanı almaya çalışacak olan Hatice Kumaş'ın hazırlayacağı yemekler kaderini belirleyecek. Haftanın lezzeti olarak belirlenen falafelin yanındaki yemeklerle birlikte puanlarını alacak. Kendisini en üst sıraya taşımak isteyen Hatice Hanım'ın menüsü aşağıda yer almaktadır...










Zuhal Topal'la Sofrada Hatice Kumaş kaç puan aldı?

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Hatice Kumaş'ın performansı cuma günkü kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Hatice Kumaş'ın ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.

Zuhal Topal'la Sofrada 22 Ocak Cuma puan tablosu
Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.