Zuhal Topal'la Sofrada 4 Şubat 2021 Perşembe yarışmacısı Filiz Şahin kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada 4 Şubat 2021 Perşembe yarışmacısı Filiz Şahin kimdir
FOX TV'nin en çok sevilen ve her bölümü ile de izleyicileri ekran karşısına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'da final öncesi son bölüm izleyicilerin karşısına çıkıyor. Lezzet yarışının süreceği programda bugün gelini ile birlikte mücadelesini verecek isim Filiz Şahin oldu. Seyirciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 4 Şubat 2021 Perşembe yarışmacısı Filiz Şahin kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın yüzlerce bölümdür ekranlara gelen yemek yarışmasında gelin ve kayınvalidelerin rekaberi tüm hızı ile sürüyor. Pazartesi başlayan yeni haftanın ardından sıra bugüne geldi. Milyonların karşısında gelini Ayşe Gamze ile birlikte 15 bin lira için rakiplerine karşı eleştirilere cevap verecek ve Zuhal Hanım'ın da eleştirilerini yönlendireceği Hatice Çiçek hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 4 Şubat Perşembe yarışmacı kayınvalide Filiz Şahin kimdir? İşte detaylar...


 

Zuhal Topal'la Sofrada Filiz Şahin kimdir?

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün rakibelerinden gelecek eleştiriler karşısında vereceği puanlar merak konusu olan Filiz Şahin Aslen Sivaslı. Asla şeker yemiyor. Mutfak takıntısı var. Gelinin el lezzetine güveniyor. İstanbul'da yaşıyor.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum