Zuhal Topal'la Sofrada 7 Ocak puanlamaları | Selin kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Sofrada 7 Ocak puanlamaları | Selin kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Sofrada 7 Ocak puanları izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde bugün dördüncü gün. Final öncesi adını ilk sıraya yazdırıp 15 bin lirayı evine götürmek isteyen gelin ise Selin Kerevizoğlu oldu. Deneyimli gelin mutfaktaki mücadelesini liderlikle taçlandırmak amacında ama bu hiç de kolay değil. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 7 Ocak Perşembe yarışmacısı Selin Kerevizoğlu hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar..

7 Ocak Perşembe Zuhal Topal’la Sofrada Bugün Selin Kerevizoğlu yarışacak. Zuhal Topal’la sofrada 7 Ocak Perşembe puanları haftanın üçüncü puanlaması olacak. Selin Kerevizoğlu bugün kaç puan aldı? 7 Ocak Perşembe Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Yeni yılın ilk haftasında yarışan dördüncü gelin Selin Kerevizoğlu kaç puan aldı? Soruların cevaplarını detaylı olarka haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. 7 Ocak Perşembe Zuhal Topal’la Sofrada Puanları bu hafta ve bugün nasıl puanlar verileceği konusunda sabırsızca bekleyenler yeni pazartesiden bu yana başlayan maratonda bölümlerin bol puanlı olmasını istiyorlar. Bugünün gelini ise Selin Kerevizoğlu oldu. Kayınvalidesiyle birlikte yarışacak olan Selin kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Selin Kerevizoğlu'nun menüsü

Bugün yarışarak kendi gününü geçirecek olan Selin Kerevizoğlu'nun menüsü merak ediliyordu. Haftanın yemeği olarak belirlenen dünya mufağı lezzetlerinden taconun yanısıra hazırlayacağı lezzetleri de sıralayan genç ve güzel gelinin bakalım kendisini birinci sıraya yazdırabilecek performansa imza atabilecek mi... İşte Selin Kerevizoğlu'nun kendisine güvenerek hazırlayacağı menüsü


Zuhal Topal'la Sofrada Selin Kerevizoğlu kaç puan aldı?

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Selin Kerevizoğlu'nun performansı cuma günkü kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Selin Kerevizoğlu'nun ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.

Zuhal Topal'la Sofrada 7 Ocak Perşembe puan tablosu
Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

















Zuhal Topal'la Sofrada Suzan Gökmenler

Zuhal Topal'la Sofrada Gül Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Hülya Karaca Ataş

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Marhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.