Zuhal Topal'la Sofrada 8 Ocak Cuma bu hafta kim kazandı? Bugün Zuhal Topal'la Sofrada'nın birincisi belli oldu

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Ocak Cuma bu hafta kim kazandı? Bugün Zuhal Topal'la Sofrada'nın birincisi belli oldu
8 Ocak 2021 Cuma günü yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 515. bölümünde haftanın birincisi belli olacak. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin yarıştığı maratonda son yarışmacılar ellerinden geleni ortaya koyarak 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Zuhal Topal'ın açıklayacağı puanlarla birlikte oluşacak sıralama da merak konusu haline geldi. Peki 8 Ocak cuma günü puan durumu tablosuna göre Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim kazandı? Zuhal Topal yarışmacılara kaç puan verdi? Bu hafta kim birinci oldu

Bu yıl da sevenlerinin karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın 2021'deki ilk haftası sona eriyor. Pazartesi başlayan zorlu rekabetin ilk gününmde Elif Çetinalp ile kayınvalidesi Semra Hanım rakibelerine karşı mücadele vermişti. İkinci gün ise güzellikleri ile haftaya damga vuran Zerrin Ubay ve kaynanası Nursen Hanım puanlarını aldı. Hafta ortasına gelindiğinde ise bu kez mutfak sırası Nil Öztürk ile Serihan Öztürk'e gelmişti. Final öncesinde de Selin Kerevizoğlu ve kayınvalidesi Şazime Kerevizoğlu ter döktü. Final günü kader belirleyecek performansa imza atacak takım ise Fidan Uğur ve kayınvalidesi Elmas Uğur oldu. Bugün sergilenecek performans sonrası bir takımın 15 bin lirayı kazandığı açıklanacak. Peki 8 Ocak cuma günü puan durumu tablosuna göre Zuhal Topal’la Sofrada bugün kim kazandı? Zuhal Topal yarışmacılara kaç puan verdi? Bu hafta kim birinci oldu sorularının yanıtlarını sizler için derledik.


Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ocak Cuma bugün neler yaşanacak?

Yarışmanın bugün yayınlanacak olan final bölümünde yine olacaklar merak ediliyor. Kayınvalideler Fidan Uğur'un hazırlayamadığı masayı görünce şoke oldu. Bir kayınvalide ise 'Bize de malzeme çıktı' ifadelerini kullandı. Genç gelin kendisini denetlemeye gelen bir kayınvalideye izin vermedi. Boş masanın çokça eleştirileceği ve yemekler konusunda acımasız sözlerin kullanılacağı bir bölüm daha seyircileri bekliyor.


Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ocak Cuma puan durumu

4 Ocak Pazartesi yarışmacısı Elif Çetinalp: Menüsünde Kremalı Sebze Çorbası, Kıymalı Taco, Acılı Ezme, Beef Stroganoff, Permesanlı Fettucini, Kaşık Salata, Panna Cotta bulunan Elif Hanım toplamda 15 puan aldı. Hafta başlangıcı için düşük bir başlangıç olarak gözüktü.

elif çetinalp


5 Ocak Salı yarışmacısı Zerrin Ubay: Hazırladığı menüde Yüksük Çorbası, Çıtır Tavuklu Taco, Kabaklı Kereviz Salatası, Adana Usulü Sarımsaklı Köfte, Ufra Usulü Kazan Kebabı, Domatesli Bulgur Pilavı, Mayalı Ekmek, Ezme Salata, Adana Usulü Taş Kadayıf bulunan güzel yarışmacı toplamda 21 puana erişerek önemli bir avantajı eline geçirdi. Zuhal Topal'ın vereceği puan kaderini belirleyecek.

zerrin ubay


6 Ocak Çarşamba yarışmacısı Nil Öztürk: 15 bin liralık lezzet yarışına Yayla Çorbası, Tavuklu Avokado Soslu Taco, Patates Kızartması, Fırında Milföy Kaplı Dana Güveç, Şehriyeli Firik Pilavı, Kuru Cacık, Sufle ile katılan Nil Hanım toplamda 19 puan topladı. Zerrin Ubay ile arasında 2 puan fark var ve alacağı her ekstra puan onu kazanan olarak yeni seneye yazdırabilir.


nil öztürk


7 Ocak Perşembe yarışmacısı Selin Kerevizoğlu: Zuhal Topal'la Sofrada'nın dördüncü gün yarışmacısı olarak mutfağa giren Selin Hanım'ın menüsünde Kremalı Brokoli Çorbası, Guacamole ve Salsa Soslu Cheddarlı Tavuklu Taco, Portakallı Zeytinyağlı Enginar, Ispanak Dolgulu Tavuk Rosto, Sebzeli Röşti, Kuru Cacık, İncir Rüyası bulunuyordu. Toplamda 18 puan alan deneyimli gelin zaman zaman zorluk yaşamasına rağmen 15 bin mücadelesine ortak olmayı başardı.


fidan uğur


8 Ocak Cuma yarışmacısı Fidan Uğur: Bu haftanın son yarışmacısı olarak ekranlarda yer alacak olan Fidan Uğur menüsüyle herkesi geride bırakıp 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Menüsü belirlendikten sonra haberimizde yer alacak.


 


Zuhal Topal’la Sofrada kim birinci oldu?

İlgiyle seyredilen ve her bölümü ile de lezzet şöleni sunan Zuhal Topal'la Sofrada'da gözler bir kez daha açıklanacak puanlara çevrildi. Fidan Uğur'un yemekleri sonrasında verilecek puanlarla birlikte hafta bitecek. Belirleyici puanlar ise Zuhal Topal tarafından açıklanacak. Birinci belli olduktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.