Zuhal Topal'la Sofrada Altın kaç puan aldı? 28 Aralık Pazartesi puanları - Zuhal Topal bugün kaç puan verdi

Zuhal Topal'la Sofrada Altın kaç puan aldı? 28 Aralık Pazartesi puanları - Zuhal Topal bugün kaç puan verdi
FOX TV'de bugün başlayan yeni haftasıyla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada'da ilk yarışmacı açıklandı. BUgün hünerlerini göstererek 2020'nin son şampiyonu olmak isteyen Türkmen gelin performansıyla hem kayınvalidelerden hem de Zuhal Topal'dan tam puan alarak birinciliği hedefliyor. Gözler kendisinin gün sonunda alacağı sıralamada. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada AltınAltın Seyitmyradova kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? 28 Aralık Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 28 Aralık yarışmacısı Altın Seyitmyradova oldu. Türkmen gelin bugünden itibaren başlayan yeni haftada hünerlerini sergileyecek ilk isim olark açıklandı. 2020'nin son maratonnda mutfağa girerek belirlediği menüyü hazırlamak isteyen genç gelin 2.5 saatlik sürede başarılı olabilmek ve 15 bin lirayı da alabilmek adına mücadele verecek. Ancak bunu başarmak hiç de kolay değil. Özellikle kayınvalidelerin beğenme konusunda çıkaracakları zorluklar ilk gelini de diğerleri gibi zorlayacak. Pazartesi yarışmanın dezavantajını da yaşayacak olan Altın Seyitmyradova'nın gün sonunda alacağı puanlar ve Zuhal Hanım'ın değerlendirmeleri de kaderini belirleyecek. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Altın Altın Seyitmyradova kaç puan aldı?  Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? 28 Aralık Pazartesi puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Altın Seyitmyradova'nın menüsü

Bugün yarışarak kendi gününü geçirecek olan Altın Seyitmyradova'nın menüsü merak ediliyordu. Haftanın yemeği olarak belirlenen Karadeniz lezzeti hamsikuşunun yanısıra hazırlayacağı lezzetleri de sıralayan Türkmen gelinin bakalım kendisini birinci sıraya yazdırabilecek performansa imza atabilecek mi... İşte Altın Seyitmyradova'nın menüsü

  • Etli Un Aşı Çorbası
  • Türkmen Mantısı Yoğurt Eşliğinde
  • Etli Havuçlu Türkmen Pilavı
  • Alivye Salatas
  • Dondurmalı Ayva Tatlısı

altın seyin miradova


Altın Seyitmyradova kaç puan aldı?

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Altın Seyitmyradova'nin performansı yarınki kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Miradova'nın ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.
 

Zuhal Topal'la Sofrada 28 Aralık Pazartesi puan tablosu
Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

















Zuhal Topal'la Sofrada Suzan Gökmenler

Zuhal Topal'la Sofrada Gül Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Hülya Karaca Ataş

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Marhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.