Zuhal Topal'la Sofrada Aynur Ariz kimdir? - 26 Kasım Perşembe yarışmacısı

Zuhal Topal'la Sofrada Aynur Ariz kimdir? - 26 Kasım Perşembe yarışmacısı
Pazartesi günü başlayan yeni hafta maratonu ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın 484. bölümü bugün yayınlanıyor. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde adım adım finale doğru gidiliyor. Bugün rakibeleri ve Zuhal Hanım'ı ağırlayacak olan isim Aynur Ariz. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 26 Kasım Perşembe yarışmacısı Aynur Ariz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Adım adım beşinci dalyasına doğru giden Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasında yarışan gelin ve kayınvalidelerin mücadelesi sürüyor. Bugün yayınlanacak olan 484. bölümde gelini final öncesindeki son performansa imza atacak olan Aynur Hanım ile ilgili araştırmalar da başladı. Pazartesiden bu yana adından söz ettirmeyi başaran ve izleyicileri de merak ettirerek araştırmalarına neden olan Aynur Hanım ile ilgili bilgiler yeni bölümde de sorgulanacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 26 Kasım Perşembe yarışmacısı Aynur Ariz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Zuhal Topal'la Sofrada Aynur Ariz kimdir?

Yarışmada sarf ettiği sözler, kullandığı ifadeler ve gelinler üzerinde kurmaya çalıştığı otorite ile kendinden söz ettiren Aynur Hanım, mutfakta komutan. Gelinlerin nasıl çalıştığını görebilmek için girdiği mutfak sebebiyle zaman zaman gerginlikler de yaşanmasına neden oldu. Bugün gelini ile 15 bin lirayı kazanmak istiyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Bilge Aslı Erkuş

Zuhal Topal'la Sofrada Sibel Terzioğlu

Zuhal Topal'la Sofrada Figen Acar

Zuhal Topal'la Sofrada Ariz

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.