Zuhal Topal'la Sofrada Beyzanur Alptekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Beyzanur Alptekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal’la Sofrada’nın yeni haftası bugün başladı. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınalidenin mücadelesinde gözler yeni isimlere çevrildi. Açıklanan yarışmacıların ardından ilk gün puanlarını alacak gelin de merak konusu oldu ve kendisi hakkında araştırmalar yapılıyor. Yarışacak yarışmacı ise Beyzanur Alptekin olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Beyzanur Alptekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

İzleyenlere kahkaha ve sofralara lezzet katan Zuhal Topal’la Sofrada’nın yeni gelin ve kayınvalideleri açıklandı. Beş gün boyunca mücadelesini ortaya koyacak 10 yarışmacının rekabetinde alınacak puanlar sonrasında bir takım 15 bin lirayı kazanacak ve evine götürecek. İlk gün mutfağa girerek hünerlerini sergileyecek ve en yüksek puanı almak isteyen yarışmacı gelin ise Beyzanur Alptekin oldu. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Beyzanur Alptekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal’la Sofrada Beyzanur Alptekin kimdir?

Yarışmanın bugün yayınlanacak olan 521. Bölümünde el marifetlerini kayınvalidelerin ve Zuhal Topal’ın beğenisine sunacak olan Beyzanur Alptekin oldukça iddialı. 23 yaşında. 1.5 yıllık evli. Kayserili, süslü ve üstelik alışveriş düşkünü.








HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.